Ταυρομάχος σκουπίζει τα ματωμένα δάκρυα του ταύρου πριν τον σκοτώσει και το βίντεο γίνετε viral

Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter κερδίζοντας πάνω από 2,3 εκατομμύρια views.

Οργή αλλά και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου και απαθανατίζει ταυρομάχο να σκουπίζει τα δάκρυα που τρέχουν από τα μάτια αιμόφυρτου ταύρου, λίγο πριν τον «αποτελειώσει».

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αρένα ένας ταυρομάχος και ο ταύρος. Ο ματαδόρ Μοράντε δε λα Πουέμπλα στέκεται απέναντί του και σε κάποια στιγμή βγάζει ένα χαρτομάντιλο από την τσέπη του.

Σκουπίζει τα ματωμένα δάκρυα που τρέχουν από τα μάτια του τραυματισμένου ζώου. Στη συνέχεια, ο ταυρομάχος αποτελείωσε το άτυχο ζώο μπροστά στα μάτια των θεατών στην Ισπανία, σε μία ακόμη παράσταση της βάρβαρης παράδοσης της ταυρομαχίας.

Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter κερδίζοντας πάνω από 2,3 εκατομμύρια views.

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε την έκπληξη, τη θλίψη, αλλά και τον αποτροπιασμό πλήθους χρηστών του Διαδικτύου οι οποίοι κάνουν λόγο, όχι μόνο για υποκρισία, αλλά και για διαστροφή καθώς η πράξη αυτή μοιάζει να υποδεικνύει ακριβώς τη σαδιστική φύση του ταυρομάχου.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην αρένα της Real Maestranza στη Σεβίλλη ,όπου παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έχουν καταβάλει φιλοζωικές οργανώσεις, αλλά και ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, προκειμένου οι ταυρομαχίες να τερματιστούν, το θλιβερό έθιμο συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση