Samsung Galaxy Fold: Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η κυκλοφορία του σύμφωνα με ενημερωτικό e-mail

Techblog.gr

Το Samsung Galaxy Fold ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει και να τραβήξει για μία ακόμη φορά τα φώτα της δημοσιότητες. Ωστόσο, τα πρώτα μοντέλα που δόθηκαν σε previewers παρουσίασαν μία σειρά προβλημάτων και η εταιρεία αναγκάστηκε να ανακαλέσει τις συσκευές και να αναβάλει την κυκλοφορία του αναδιπλούμενου smartphone.

Μέχρι τώρα, περιμέναμε ότι η Samsung θα ανακοινώσει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Fold, εφόσον φυσικά έβρισκε λύση σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει η συσκευή. Αντ’ αυτού η εταιρεία ανέβαλε επ ‘αόριστον την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold.

Η Samsung έστειλε email σε όσους είχαν προπαραγγείλει ένα Samsung Galaxy Fold λέγοντας τους ότι προοδεύουν και θα ανακοινώσουν νέα ημερομηνία αποστολών στις επόμενες εβδομάδες.

Οι προπαραγγελίες θα ακυρωθούν αυτόματα μέχρι το τέλος του μήνα, εκτός εάν οι αγοραστές ζητήσουν ρητώς κάτι διαφορετικό ή η εταιρεία καταφέρει να αποστείλει το Samsung Galaxy Fold πριν την ημερομηνία ακύρωσης, κάτι που μοιάζει απίθανο.

Εάν έχουμε προ-παραγγείλει ένα Samsung Galaxy Fold, τότε μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία μας οποιαδήποτε στιγμή πριν αποσταλούν οι αποσκευές. Η Samsung θα μας χρεώσει μόνο όταν αποστείλει το smartphone σε εμάς, και μόνο τότε. Οπότε, αν θέλουμε να παραμείνουμε στην ουρά αναμονής δεν πρόκειται να χρεωθούμε κάτι έξτρα, τι είχαμε τι χάσαμε.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος