Κωνσταντοπούλου: Το μείζον είναι να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στη χώρα μας (audio)

Κωνσταντοπούλου: Το μείζον είναι να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στη χώρα μας (audio)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου  μίλησε στον Ανδρέα Παπασταματίου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», στο Πρώτο Πρόγραμμα  της ΕΡΑ.

«Η Πλεύση Ελευθερίας κατεβαίνει ανεξάρτητα στις Ευρωεκλογές» ξεκαθάρισε η κυρία Κωνσταντοπούλου «αφού δεν πληρούνται συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις λέμε καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ,όχι με αυτούς που πρόδωσαν την χώρα ,καμία σχέση με μνημονιακούς, με ενδιάμεσους, με διεφθαρμένους, με φασίστες. Είμαστε ένα κίνημα που δεν  ενδιαφέρεται να αποτελέσει μηχανισμό, δεν είμαστε μαγαζάκι» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «στις Ευρωεκλογές έχουμε κάνει μία σημαντική επιλογή συμπράξαμε με το κίνημα δεν πληρώνω και επιπλέον το ευρωψηφοδέλτιό μας συγκροτείται από ανθρώπους μέσα από την κοινωνία. Δεν έχουμε κανένα από την κομματική νομενκλατούρα».

Σύμφωνα με την κυρία Κωνσταντοπούλου η «Ε.Ε. δεν είναι η Ευρώπη των λαών και των κοινωνιών. Το σύνθημά μας είναι δεν κοιτάζω ούτε αριστερά ούτε δεξιά, κοιτάζω μπροστά. Αυτή η Ε.Ε. πρέπει να διαλυθεί είναι μηχανισμός καταδυνάστευσης». Το μείζον, συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι «να ανακτηθεί η κυριαρχία του λαού και να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στη χώρα μας. Με τιμά ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι δεν τους πρόδωσα, ότι υπηρέτησα εκείνο για το οποίο με εξέλεξαν».

Τέλος, για το ζήτημα των Γερμανικών αποζημιώσεων και τις ενέργειες της Βουλής προς αυτή την κατεύθυνση, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε ότι «οι Γερμανικές οφειλές δεν διεκδικήθηκαν από την Κυβέρνηση. Τώρα προεκλογικά κοροϊδεύει φέρνοντας στη Βουλή ένα πόρισμα που υπάρχει εδώ και τρία χρόνια. Δυστυχώς δεν έχουν σκοπό να διεκδικήσουν. Εμείς διεκδικούμε όλο αυτό το διάστημα,δεν μπορεί να αφεθεί αυτή η ιστορική οφειλή να σβήσει, ούτε μπορεί να αφεθούν τα θύματα και οι συγγενείς τους να πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον αδικαίωτοι. Είναι μια ιστορική Εθνική υποχρέωση, η Πλεύση Ελευθερίας θα την υπηρετήσει μέχρι τέλους».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

 

 

 

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση