OnePlus 7 Pro: Νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το Nebula Blue και δείχνουν ένα ακόμη χρώμα

Techblog.gr

Δεν απομένει ούτε μία εβδομάδα μέχρι την επίσημη παρουσίαση των OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro και χάρη στο WinFuture πήραμε μία καλή γεύση της Pro έκδοσης και μία πρώτη ματιά στο νέο χρώμα που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία με όνομα Almond.

Το Almond έρχεται να συνοδέψει τα άλλα δύο χρώματα που έχουν διαρρεύσει, το Nebula Blue και το Mirror Grey. Επιπλέον, οι εικόνες μας επιτρέπουν να δούμε καθαρά όλες τις πτυχές της συσκευής, από την pop-up selfie κάμερα, μέχρι και τις πολλές ζώνες κεραιών.

Το WinFuture δημοσίευσε επίσης μερικές ακόμα φωτογραφίες των άλλων δύο χρωμάτων. Ωστόσο, στο παρελθόν τα είχαμε ξαναδεί οπότε δεν μας προσφέρουν κάποιες καινούργιες πληροφορίες, πέρα από το γεγονός ότι η συσκευή δείχνει εντυπωσιακή.

Στις 14 Μαΐου η OnePlus θα πραγματοποιήσει πολλαπλές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Στην παρουσίαση των προϊόντων γνωρίζουμε ότι θα δούμε δύο εκδόσεις του OnePlus 7 σε τρεις χρωματικές παραλλαγές, και ίσως τα OnePlus Bullets Wireless 2 και 30W Warp Charge φορτιστή αυτοκινήτου. Οπότε περιμένουμε ότι η εκδήλωση θα είναι μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της εταιρείας. Μέχρι τότε σας αφήνουμε να απολαύσετε τις φωτογραφίες του OnePlus 7 Pro.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος