Διαγωνισμός με δώρο το devolo Magic 1 Starter Kit για ίντερνετ παντού μέσα στο σπίτι

Techblog.gr

Διαγωνισμός με δώρο το devolo Magic 1 Starter Kit για ίντερνετ παντού μέσα στο σπίτι

Διαγωνισμάρα για εθισμένους με το ίντερνετ και δώρο το devolo Magic 1 Starter Kit για να έχετε ίντερνετ παντού στο σπίτι μέσα από καλώδια, χωρίς καλώδια! Το devolo Magic 1 έρχεται να λύσει τα προβλήματα δικτύωσης στο σπίτι ή το γραφείο, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα. Μάθε πως μπορείς να κάνεις δικό σου το πακέτο Starter Kit 2-1-2.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει απλά να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό το άρθρο αναφέροντας την πραγματική ταχύτητα ίντερνετ που πιάνετε και σε ποια περιοχή μένετε.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 14 Μαίου στις 21:00 το βράδυ και ο τυχερός νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email, αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog.

Σημαντικό: Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Καλή επιτυχία σε όλους!

Τι είναι η τεχνολογία powerline;

Για την καλύτερη κατανόηση αυτών των συσκευών θα χρησιμοποιήσουμε ένα απλό παράδειγμα. Στο σπίτι μας συνήθως έχουμε το router σε ένα συγκεκριμένο σημείο, παράλληλα στο ένα δωμάτιο έχουμε κάποιο σταθερό υπολογιστή, στο σαλόνι μία κονσόλα και μία smart TV, και τα λοιπά. Για να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στο internet όλες αυτές οι συσκευές θα πρέπει ή να γεμίσουμε το σπίτι με καλώδια LAN ή να βρούμε έναν τρόπο ώστε να επεκτείνουμε το ασύρματο δίκτυο. Ο ευκολότερος τρόπος να κάνουμε κάτι τέτοιο είναι η χρήση ενός συστήματος powerline συσκευών όπως αυτές που προσφέρει η devolo.

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης