Ανασυγκροτείται η ΚΟ του Ποταμιού (video)

Ανασυγκροτείται η ΚΟ του Ποταμιού (video)

Με επιστολή του προς τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, ο πρόεδρος της Βουλής του γνωστοποιεί ότι η αρμόδια υπηρεσία της Βουλής θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την ανασυγκρότηση σε κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος «το Ποτάμι» κατ’ εφαρμογή του άρθρου 16 του κανονισμού της Βουλής.

«»Περπατάμε πολύ μακριά, περπατάμε μακριά», όπως λέει και ο Springsteen», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης για την ανασυγκρότηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος.

«Το Ποτάμι απέκτησε ξανά Κ.Ο. Αν και ποτέ δεν έπαψε, χάρη στους Γιώργο Μαυρωτά και Σπύρο Λυκούδη, να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Επόμενος σταθμός νίκης η 26η Μαΐου. Hello Sunshine» προσθέτει.

Είχε προηγηθεί επιστολή του Ποταμιού προς τον κ. Βούτση με την οποία οι πέντε βουλευτές με υπογραφή τους δήλωναν ότι θα συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με τη σημαία του οποίου εκλέχθηκαν στην ελληνική Βουλή.

Σημειώνεται ότι χθες, ορκίστηκε βουλευτής ο Νίκος Νυφούδης και συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των πέντε βουλευτών που προέρχονται από το ίδιο κόμμα.

www.ert.gr

Βιβή Παπαστεφάνου
image}

Αφήστε μια απάντηση