Redmi X: Πόσο πιθανό είναι το τελικό όνομα του high-end smartphone να είναι K20 Pro;

Techblog.gr

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Redmi ετοιμάζει ένα high-end smartphone με τον Snapdragon 855. Ως τώρα οι φήμες ήθελαν τη συσκευή να λέγεται Redmi X, αλλά ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Lu Weibing, διέψευσε τις φήμες και είπε ότι το smartphone “θα έχει ένα καλύτερο όνομα”.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο leak στο Weibo, σύντομα θα δούμε μία συσκευή με το όνομα Redmi K20 Pro. Η εικόνα που δημοσιεύτηκε έδειχνε το προστατευτικό πλαστικό της μπροστινής όψης μιας Redmi συσκευής το οποίο αναφέρει και τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Οι προδιαγραφές που αναγράφονται στο πλαστικό αντιστοιχούν με αυτές που οι φήμες θέλουν να έχει το Redmi X, και εύκολα θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι η τελική ονομασία του high-end smartphone θα είναι Redmi K20 Pro. Όμως, προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η πηγή είναι έμπιστη ή όχι.

Το Redmi K20 Pro θα έχει 6,39 ίντσες AMOLED οθόνη, 20MP pop-up selfie κάμερα και τρεις πίσω κάμερες με τη κύρια να είναι super wide-angle στα 48MP. Επίσης, η συσκευή θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855 και η χωρητικότητα της μπαταρίας της θα είναι 4.000mAh.

Με δεδομένο ότι ο Weibing διέψευσε το όνομα Redmi X, και πως τα leaks έχουν αρχίσει να πληθαίνουν, μάλλον η ημέρα της ανακοίνωσης του smartphone δεν αργεί.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος