Πρόταση δυσπιστίας κατά του Πολάκη κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία

Πρόταση δυσπιστίας κατά του Πολάκη κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία

Πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.»Καταθέτουμε πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη γιατί με την πολιτική του συμπεριφορά έχει υπερβεί κάθε πολιτικό και δημοκρατικό όριο» επεσήμανε στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

O Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό κατηγορώντας τον ότι ταυτίστηκε με τον Υπουργό Υγείας. «Οπουδήποτε στον πολιτισμένο κόσμο η διαδικασία μομφής θα ήταν περιττή. Γιατί από την πρώτη στιγμή ένας τέτοιος πολιτικός θα είχε πάει σπίτι του. Εδώ όμως, Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό. Ο Πρωθυπουργός όχι μόνο δικαιολόγησε τον υπουργό του. Ταυτίστηκε απόλυτα μαζί του» τόνισε.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «Το ερώτημα λοιπόν αφορά εσάς, αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε κι εσείς Πολάκηδες; Γιατί αυτό τελικά θα φανεί από την κοινοβουλευτική διαδικασία που αρχίζει σήμερα. Θα σας το πω όπως το αισθάνομαι, κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι και εσείς αξίζετε καλύτερα».

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr

Δήμητρα Λαχουρή

Αφήστε μια απάντηση