Redmi: Επιβεβαιώθηκε η pop-up selfie κάμερα του νέου flagship και Avengers Endgame έκδοση

Techblog.gr

Εδώ και αρκετό καιρό έχει βουίξει το διαδίκτυο σχετικά με μία φωτογραφία η οποία δείχνει το επόμενο flagship της Redmi τα χέρια του Product Director της Xiaomi, Wang Teng. Τελικά, η εταιρεία έδωσε ένα τέλος στις φήμες δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo με το οποίο επιβεβαίωσε ότι όντως ετοιμάζει νέο flagship και μάλιστα η δημοσίευση αποκαλύπτει ότι το επόμενο smartphone της Redmi θα έχει pop-up selfie κάμερα.

Το βίντεο αναρτήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του sub-brand της Xiaomi και στην ουσία είναι ένα μικρό διαφημιστικό spot, το οποίο κάνει ξεκάθαρη τη συνεργασία της Redmi με τη Marvel.

Μεταξύ άλλων, το βίντεο δείχνει αρκετές σκηνές της ταινίας “Avengers: Endgame”, αφήνοντας υπόνοιες ότι το νέο flagship τη Redmi θα κυκλοφορήσει και σε κάποια limited έκδοση με θέμα την ταινία. Βέβαια, το κείμενο που συνοδεύει τη βίντεο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, καθώς αναφέρει ξεκάθαρα ότι παρόλο που η νέα ταινία δράσης έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της, ένα ακόμη αστέρι έρχεται, υπονοώντας τη ναυαρχίδα της Redmi.

Το βίντεο δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με τις προδιαγραφές τις συσκευής, αλλά λίγο πριν την αποκάλυψη τα τελευταία smartphone της Redmi ενώνονται για να δημιουργήσουν το επερχόμενο flagship της εταιρείας.

Όπως και να έχει, η επόμενη ναυαρχίδα της Redmi αναμένουμε να έχει τον Snapdragon 855 SoC, 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, περιμένουμε να διαθέτει την 48 MP κάμερα που διαθέτει το Note 7 Pro, θύρα ακουστικών 3.5 mm, και 6.39 ίντσες οθόνη με ανάλυση Full HD+.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος