OnePlus 7 Pro: Κυκλοφόρησε φωτογραφικό υλικό που δείχνει την ποιότητα της κάμερας

Techblog.gr

Στις 14 Μαΐου η OnePlus, θα πραγματοποιήσει μια σειρά πολλαπλών events, κατά τα οποία θα γίνει κι η επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς της εταιρείας OnePlus 7.

Μέχρι τότε όμως, επειδή ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει, η εταιρεία φρόντισε να καλύψει την περιέργεια του, δημοσιεύοντας σε συνεργασία με το Wired.com, μια σειρά φωτογραφιών, οι οποίες δείχνουν την ποιότητα της κάμερας του OnePlus 7 Pro καθώς και τα αποτελέσματα κάθε μιας από τις λειτουργίες της.

Ένας από τους φακούς έχει το πολυσυζητημένο zoom 3x. Οι άνθρωποι του Wired, φρόντισαν να κάνουν κάποιες λήψεις με ενεργοποιημένη αυτή την λειτουργία.

Το smartphone έχει λειτουργία η οποία σας ενημερώνει πότε μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και πότε μπορείτε να κάνετε zoom 10x. Επίσης μπορείτε να τραβήξετε video, έχοντας ενεργοποιημένο το zoom. Επίσης δεν υπάρχει αισθητήρας ToF, ενώ υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση της τάξεως των 0.3 δευτερολέπτων. Όσον αφορά την λειτουργία Auto HDR, λέγεται πως είναι βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της OnePlus και δίνει μια πιο φυσική εικόνα, ενώ όσο είναι ενεργοποιημένο συνεχίζει να δίνει την σωστή θερμοκρασία χρωμάτων και τόνων.

Η λειτουργία πορτρέτου είναι “πιο φυσική”, ενώ το blur είναι σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το αντίστοιχο του OnePlus 6T. Ο φακός του zoom καθώς και η όλη ρύθμιση της κάμερας του OnePlus 7 Pro, επικεντρώνεται στην διατήρηση των λεπτομερειών ακόμα κι αν υπάρχουν σκιές. Ο κύριος αισθητήρας, δίνει εικόνες στα 12MP.

Όσον αφορά την νυχτερινή λειτουργία, είναι κι αυτή βελτιωμένη, ενώ είναι λίγο πιο αργή από την αυτόματη λειτουργία, κάτι που βοηθά στην καλύτερη λήψη φωτογραφίας το βράδυ.

Όλα αυτά ακούγονται πολύ ωραία ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση της εταιρείας. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, πώς σας φαίνεται η κάμερα του OnePlus 7 Pro;

Πηγή

Techblog.gr

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου