Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ η 8χρονη-Από περίστροφο η βολίδα που την τραυμάτισε (video)

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 8χρονης

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 8χρονη η οποία το Πάσχα τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας. Η μικρή παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής της, αφού της αφαιρέθηκε η σφαίρα από την κροταφική χώρα.

Μέσα στην ημέρα αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο για την πορεία της υγείας της.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε η βαλλιστική εξέταση και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν περίστροφο. Στα εργαστήρια της αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως η βολίδα 0,38 χιλιοστών που τραυμάτισε την μικρή Αλεξία προέρχεται από φυσίγγιο περιστρόφου 357 ή 358 σπέσιαλ.

Στις Θεσπιές από νωρίς το πρωί βρίσκεται κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να προσδιορίσει την γωνία που βρισκόταν ο ένοπλος και πυροβολούσε άσκοπα. Ακόμη θα προσδιορίσει και την απόσπαση που διένυσε στον αέρα η βολίδα μέχρι που χτύπησε στο κεφάλι την 8χρονη μαθήτρια της Β’ Δημοτικού.
Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως οι έρευνες επικεντρώνονται σε δέκα άτομα από δύο διαφορετικές παρέες στο χωριό Λεοντάρι που έριχναν μπαλωθιές τηρώντας το πασχαλιάτικο έθιμο. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί είναι αισιόδοξοι πως θα εντοπίσουν τον ένοπλο που τραυμάτισε την Αλεξία.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Ρεγγίνα Σαβούρδου, Γιώργος Γεραφέντης

Σχετική είδηση: Κρίσιμη η μετεγχειρητική κατάσταση της 8xρονης Αλεξίας (video)

www.ert.gr

Βιβή Παπαστεφάνου
image}

Αφήστε μια απάντηση