Nubia Red Magic 3: Βίντεο 8K και 1.920 fps slow-mo, 90 Hz ρυθμό ανανέωσης οθόνης και τιμή από 385€

Techblog.gr

Κάποιες εταιρείες smartphone προσφέρουν μία σειρά από καλά χαρακτηριστικά στα flagship τους, ενώ άλλες συμβιβάζονται για να προσφέρουν συσκευές σε χαμηλότερη τιμή. Η ZTE αποφάσισε να επενδύσει ότι έχει και δεν έχει στη δημιουργία ενός τέρατος που ακούει στο όνομα Nubia Red Magic 3.

Το νέο gaming smartphone έχει τον flagship επεξεργαστή Snapdragon 855, 12GB μνήμη RAM, τεράστια μπαταρία, δύο τύπους εσωτερικής ψύξης, και δυνατότητα εγγραφής 8K και 1920 fps slow-motion. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του Nubia Red Magic 3.

Από όλες τις πλευρές το Nubia Red Magic 3 είναι εντυπωσιακό, έχει όμορφη εμφάνιση και υπέροχο εσωτερικό κόσμο. Η AMOLED οθόνη των 6,65 ιντσών έχει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και ρυθμό ανανέωσης αφής 240 Hz, ενώ αισθητή είναι η απουσία του notch και η ύπαρξη των μεγάλων πάνω και κάτω bezel. Επίσης, το Nubia Red Magic 3 έχει ηχεία και στις δύο πλευρές προσφέροντας στερεοφωνικό ήχο και προσαρμόσιμες 4D δονήσεις.

Η ZTE στο Nubia Red Magic 3 έβαλε μία πίσω κάμερα, πιθανώς επειδή οι gamer δεν χρειάζονται φανταχτερά εφέ bokeh. Το εντυπωσιακό σημείο της συσκευής είναι η εγγραφή βίντεο 8K και η λήψη slow-motion έως 1920 fps. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για upscaling των 960 fps slow-mo χαρακτηριστικών που έχουμε δει σε άλλα flagship ή αν η ZTE κατάφερε να δώσει αυτή τη δυνατότητα στην κάμερα του Nubia Red Magic 3, η οποία είναι η IMX586 στα 48 MP με διάφραγμα f/1.7.

Οι gaming δυνατότητες του Nubia Red Magic 3 περιλαμβάνουν δεύτερης γενιάς ICE liquid cooling και έναν ανεμιστήρα που μειώνει τη θερμοκρασία του τηλεφώνου κατά 16 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή τα αποτελέσματα ψύξης μπορούν να παρέχουν έως και 500% διανομή θερμότητας και καλύπτουν 32.000 τετραγωνικά χιλιοστά, πράγμα που θα πρέπει να είναι αρκετό για να κρατήσει το τηλέφωνο σε λειτουργία ακόμα και στις πιο θερμές συνθήκες.

Το Nubia Red Magic 3 διαθέτει ένα action κουμπί στην πάνω δεξιά πλευρά, πάνω από το πλέγμα ψύξης το οποίο βοηθά στην εκτέλεση ειδικών λειτουργιών κατά τη διάρκεια του gaming. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε σχήμα διαμαντιού στο πίσω μέρος για την εκτέλεση gestures και ειδικών ενεργειών.

Η μπαταρία του Nubia Red Magic 3 έχει χωρητικότητα 5.000 mAh, δυνατότητα γρήγορης φόρτισης στα 27W και υποστηρίζει Power Delivery. Επίσης, λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του, το Nubia Red Magic 3 εμφανίστηκε στο Geekbench σημειώνοντας 3.555 Signle-Core Score και 11.411 Multi-Core Score.

Το Nubia Red Magic 3 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις παραλλαγές. Η μαύρη έκδοση του Nubia Red Magic 3 έχει 6GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και η τιμή της διαμορφώνεται στα 385€, η τιμή της ίδιας έκδοσης με τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο είναι 425€.

Η μεσαία έκδοση θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, με 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, και τιμή 470€. Τέλος, η τιμή της μεγαλύτερης έκδοσης είναι 575€, έχει 12GB RAM, 256 GB αποθηκευτικό χώρο και θα κυκλοφορήσει σε δύο αποχρώσεις με Red-Violent gradient ή φινίρισμα Camo στην πίσω πλευρά.

Το Nubia Red Magic 3 θα είναι διαθέσιμο στις 3 Μαΐου στα καταστήματα της Nubia και στο διαδικτυακό κατάστημα JD.com.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος