Σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται διασωληνωμένο το 8χρονο κορίτσι, από τις Θεσπιές Βοιωτίας, το οποίο εισήχθη χθες το απόγευμα φέροντας τραύμα στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, το 8χρονο κορίτσι υποβλήθηκε χθες το βράδυ σε χειρουργείο όπου του αφαιρέθηκε η σφαίρα, ενώ η κατάσταση της υγείας της παραμένει ακόμη κρίσιμη.

Σε εξέλικη βρίσκονται οι έρευνες που διεξάγει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ η σφαίρα φαίνεται πως προήλθε από απόσταση.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 16.30 το απόγευμα του Πάσχα, ενώ  λίγη ώρα αργότερα, γνώση του περιστατικού έλαβε και η Αστυνομία. Το 8χρονο κορίτσι έφερε τραύμα από σφαίρα στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του.

Από ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, όλα συνέβησαν ενώ το οκτάχρονο κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές, μαζί άλλα παιδιά, παρουσία και των γονέων του.

Ξαφνικά, γονείς και συνομήλικοί του το είδαν να πέφτει στο  έδαφος χωρίς τις αισθήσεις  του.

Αμέσως, οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας.

Εκεί, οι γιατροί έκριναν σκόπιμη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και τελικά μεταφέρθηκε αφού προηγουμένως είχε διακομιστεί και στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πυροβολισμός δεν ακούσθηκε, ως εκ τούτου εξετάζεται η εκδοχή να εξοστρακίσθηκε η σφαίρα από απόσταση, από πασχαλινό γλέντι που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Λιβαδειάς.

Το τραγικό περιστατικό, παραπέμπει στην περίπτωση του μικρού Μάριου από το Μενίδι, ο οποίος έπεσε νεκρός στην αυλή του σχολείου του, ενώ περίμενε να λάβει μέρος σε σχολική γιορτή τον Ιούνιο του 2017.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση