OnePlus 7 Pro: Teaser επιβεβαιώνει τριπλή πίσω κάμερα με κάθετη διάταξη και γυάλινη πλάτη

Techblog.gr

Η OnePlus θα ανακοινώσει επίσημα τα OnePlus 7 στις 14 Μαΐου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία θα ανακοινώσει και θα κυκλοφορήσει δύο μοντέλα ταυτόχρονα το OnePlus 7 και το OnePlus 7 Pro, ενώ αναμένουμε και την ανακοίνωση της 5G έκδοσης.

Με την ημερομηνία ανακοίνωσης να πλησιάζει, η OnePlus έχει αρχίσει να κάνει tease τις νέες της συσκευές σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Η εταιρεία μέσω ενός μικρού βίντεο teaser το όνομα του OnePlus 7 Pro και την τριπλή πίσω κάμερα.

Το teaser μας δίνει μία μικρή γεύση από τη γυάλινη πλάτη του OnePlus 7 Pro και τις κάθετα τοποθετημένες πίσω κάμερες που ακριβώς από κάτω δεσπόζει το λογότυπο της εταιρείας.

Σύμφωνα με προηγούμενο teaser, το OnePlus 7 Pro θα έχει bezel-less καμπυλωτή οθόνη με pop-up selfie κάμερα. Επιπλέον, σύμφωνα με leak και φήμες, η συσκευή θα έχει μία QHD+ Super AMOLED 6,7 ιντσών οθόνη, θα είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 855 και θα τρέχει OxygenOS βασισμένο στο Android 9 Pie.

Το OnePlus 7 Pro θα έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, 4.000mAh μπαταρία με τεχνολογία 30W Warp Charge. Οι πίσω κάμερες θα αποτελούνται από τον κύριο αισθητήρα στα 48MP, έναν 8MP τηλεφακό, και τον 16MP ευρυγώνιο φακό. Η selfie κάμερα σύμφωνα με φήμες θα είναι στα 16MP με f/2.0 διάφραγμα.

Από την άλλη πλευρά, το OnePlus 7 θα μοιάζει ιδιαίτερα με τον προκάτοχό του, το OnePlus 6T και λέγεται ότι θα έχει μία full-HD+ Super AMOLED οθόνη 6,4 ιντσών. Η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με τον ίδιο επεξεργαστή και ελαφρώς μικρότερη μπαταρία 3.700mAh με γρήγορη φόρτιση 20 W. Άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του OnePlus 7 είναι οι διπλές πίσω κάμερες και ο in-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, τα OnePlus για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσουν σε gradient αποχρώσεις των Mirror Grey, Almond, και Nebula Blue.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος