Ένας σπουδαίος επιστήμονας ο Ιατρός Αμπντάλα Χασσάν υποψήφιος με τον Γιάννη Κασσαβό


Ένας επιστήμονας που έχει ταυτιστεί το όνομά του με την προσφορά στον συνάνθρωπο και κυρίως στην τρίτη ηλικία, ο Ιατρός Αμπντάλλα Χασσάν ανήκει, πλέον, επίσημα στην οικογένεια της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες, καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

 Ο κ. Αμπντάλλα Χασσάν είναι μία από τις σπουδαίες προσωπικότητες των Αχαρνών με πλούσιο βιογραφικό που η συμμετοχή του στην παράταξη αποτελεί τιμή για τον Γιάννη Κασσαβό και τα υπόλοιπα στελέχη.


«Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού γιατί θεωρώ πως μπορώ μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά να προσφέρω ακόμη περισσότερα στους δημότες των Αχαρνών που έχουν ανάγκη.» δήλωσε ο κ. Αμπντάλλα Χασσάν.


Ο κ. Αμπντάλλα Χασσάν είναι μόνιμος κάτοικος Αχαρνών από το 1985, από το 1990 διατηρεί ιατρείο στην πόλη μας, ενώ από το 1992 συνεργάζεται με τον Δήμο Αχαρνών και τα ΚΑΠΗ προσφέροντας τις ιατρικές του υπηρεσίες.


Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Άσκησε την ειδικότητα της Νευρολογίας και είναι μέλος της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Κεφαλαλγίας και της Εταιρείας Νόσου Αlzheimer. Είναι παντρεμένος κι έχει 4 παιδιά.

ΜΕΝΙΔΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση