ΣΟΚ: Έθαψαν σκύλο ζωντανό στην Παλλήνη!

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε η ομάδα Stray Gerakas – Justice For Animals στη σελίδα της στο facebook, άγνωστος έθαψε ζωντανό ένα σκυλάκι βάζοντάς του μία μεγάλη πέτρα, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να φύγει. Το ζωντανό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και είναι εξαιρετικά ταλαιπωρημένο. Ευτυχώς όμως βρίσκεται σε καλά χέρια εθελοντών φιλόζωων που προσπαθούν να το κάνουν να συνέλθει και να του βρουν ένα σπίτι.

Παρακάτω διαβάστε την πρωτότυπη δημοσίευση της ομάδας Stray Gerakas – Justice For Animals:

Παλλήνη το Έθαψαν Ζωντανό….
ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ για πληροφορία αν είδαν κάποιον να σκάβει λάκκο βραδινή ώρα ξημέρωμα 25ης Απριλίου στην Ελαιώνων και Ανατολής Παλλήνη..Θα Τηρηθεί η Ανωνυμία του.Μιλήστε ,η Σιωπή είναι Συνενοχή!!!!!!!!
Μ.Πέμπτη και όμως αυτός ο «άνθρωπος»κυκλοφορεί ανάμεσα μας…Βρέθηκε θαμμένο στην Παλλήνη ένα σκυλάκι Μόνο το κεφάλι του ήταν έξω ..Κάτοικοι ενημέρωσαν τον δήμο και την πυροσβεστική ότι ένα ζώο είναι όχι απλά θαμμένο αλλά σφηνωμένο μέσα στο χώμα..Από κάτω είχε βάλει έναν τεράστιο βράχο(φαίνεται στην φωτογραφία ) επάνω στα πόδια του και μεγάλες πέτρες ώστε να είναι καλά σφηνωμένο για να μη διαφύγει.Άμεσα στο σημείο πήγε εθελόντρια μας και ο δήμος έστειλε το ασθενοφόρο να το μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ήταν εξουθενωμένο και τραγικά διψασμένο.το μικρό είναι σε κατάσταση ΣΟΚ Κλαίει ουρλιάζει και φυσικά δεν αντέχει πάλι εγκλεισμό σε κλουβί.Ψάχνουμε άμεσα έναν χώρο ηρεμίας σε σπίτι να συνέλθει και εμείς να έχουμε το χρόνο να βρούμε οικογένεια.Είναι μεσαίο μέγεθος αρσενικο και άκακο.Βοηθήστε το δεν άξιζε να το περάσει όλο αυτό.Εχει Microchip δεν είναι καταχωρημένο. Κοινοποιήστε να δούμε από που ήρθε…τηλ:6971703944
Κατοικοι ελεγαν στην εθελοντρια μας να βγαλει φωτο θαμμενο..σκοπος ειναι η διασωση του ζωου και οχι η αμεση προβολη

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση