Στις λαϊκές αγορές του Αγίου Πέτρου και του Κόκκινου Μύλου ο Σπύρος Βρεττός και μέλη του Συνδυασμού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος»

Για μια ακόμη μέρα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός και τα μέλη του Συνδυασμού του «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» βρέθηκαν στις γειτονιές των Αχαρνών. Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας επισκέφθηκαν διαδοχικά τις λαϊκές αγορές του Αγίου Πέτρου και του Κόκκινου Μύλου. Εκεί που πλέον είναι πολλοί οι φίλοι που περιμένουν να τους χαιρετίσουν και να τους πουν τα προβλήματά τους. Όλο αυτό το διάστημα που διαρκούν οι περιοδείες της Παράταξης κάτοικοι και επαγγελματίες κάθε περιοχής έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πως η δέσμευση για συχνές επισκέψεις δεν είναι μια απλή κουβέντα, αλλά μια υπόσχεση που τηρείται. Σε αυτό το πλαίσιο είναι πολλοί εκείνοι που σπεύδουν να συγχαρούν τον κ. Σπύρο Βρεττό και να συζητήσουν μαζί του για τα θέματα που απασχολούν την αγορά, τους καταναλωτές, αλλά και την πόλη. Οι εξορμήσεις αυτές δεν πρόκειται να σταματήσουν και καθημερινά κάποια γειτονιά θα αποτελεί πεδίο συνάντησης με τον Υποψήφιο Δήμαρχο και τα στελέχη της Παράταξής του.
Στη συγκεκριμένη επίσκεψη έδωσαν το παρών και τα μέλη του Συνδυασμού: Άγγελος Αραμπαντζής, Γιάννης Βεντουρής, Μιχάλης Βρεττός, Κατερίνα Γκαγκαράκη, Λία Γκασούκα, Νίκος Δαμάσκος, Γρηγόρης Καλέσης, Δημήτρης Καμπόλης, Τάσος Κατάρας, Χριστίνα Κατσανδρή, Σπύρος  Κατσούρος, Δημήτρης Μανιδάκης, Γιώργος Μαντέλας, Γιάννης Μίχας, Γιάννης Νίκας, Θοδωρής Πολυμενέας, Γιάννης Χαλκίδης, Ευδοκία Χατζηπέτρου.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση