Smartphone με τριπλή μπροστινή κάμερα ονειρεύεται η LG

Techblog.gr

Η LG υπέβαλε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο WIPO το οποίο παρουσιάζει ένα κλασσικό smartphone που θα ενσωματώνει τρεις κάμερες στο μπροστινό αλλά και πίσω μέρος.

Στα διαγράμματα που υπάρχουν διαθέσιμα παρατηρούμε ότι το smartphone που ονειρεύεται η LG, σχεδιαστικά είναι της παλιάς σχολής αφού διαθέτει μεγάλο notch σαν αυτό των iPhone X.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις κάμερες λογικά όμως η μία θα είναι ο main φακός, η δεύτερη ίσως ενσωματώνει ultra-wide φακό. Αν λάβουμε υπόψιν το LG G8 που συμπεριλαμβάνει ένα ToF φακό τότε ίσως μπορούμε να θεωρήσουμε πως θα υπάρξει ένας τέτοιος και στην μπροστινή μεριά.

Η διάταξη των καμερών στο πίσω μέρος, τα ξεχωριστά κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου και το dedicated κουμπί για τον Assistant της Google στην αριστερή μεριά αλλά και το power button μαζί με το tray για την κάρτα SIM και την microSD που φιλοξενούνται στην δεξιά μεριά ίσως προδίδουν τον διάδοχο του LG V50.

Επίσης μπορούμε να παρατηρήσουμε την απουσία του headphone jack άρα μπορούμε να θεωρήσουμε πως η LG θα σταματήσει να προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό στα μελλοντικά smartphone της.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης