Huawei P30 Pro: Επιβίωσε από τα βασανιστήρια του JerryRigEverything με μερικές γρατσουνιές

Techblog.gr

To Huawei P30 Pro έπεσε στα χέρια του JerryRigEverything, ο οποίος πάντα κοιτούσε με μισό μάτι τις συσκευές της Huawei διότι απλά δεν άντεχαν τα βασανιστήρια του. Τελικά, το Huawei P30 Pro άντεξε ότι κι αν του έκανε, και μάλιστα με το παραπάνω, καθώς η συσκευής κατέληξε να έχει απλά λίγες γρατζουνιές.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών ο JerryRigEverything φρόντισε να βάλει φωτιά στο Huawei P30 Pro, προσπάθησε να το λυγίσει και να το γδάρει χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα. Τελικά το νεότερο flagship της Huawei αποδείχθηκε πολύ σκληρό για να πεθάνει, και αρκετά πιο ανθεκτικό από προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, που πέρασαν από τις δοκιμασίες του JerryRigEverything.

Τα πίσω και τα πλαϊνά πάνελ είναι πράγματι κατασκευασμένα από γυαλί, όπως επιβεβαιώθηκε από τις δοκιμές. Ωστόσο, η Huawei έκανε κάποιες σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές στο φετινό design οι οποίες επέτρεψαν στο Huawei P30 Pro να χειριστεί την πίεση που δέχτηκε κατά το bend test με ιδιαίτερη άνεση. Σε αντίθεση πάντα με το περσινό P20 Pro που δεν τα κατάφερε να βγει ζωντανό από αυτή τη δοκιμασία.

Ίσως το καμπύλο γυαλί στην πίσω και μπροστά πλευρά να πρόσθεσε μεγαλύτερη σταθερότητα και ακαμψία στο πλαίσιο, ώστε να μη μπορεί η συσκευή να λυγίσει εύκολα. Ωστόσο, το καμπύλο γυαλί κάνει το τηλέφωνο πιο επιρρεπές στην πρόκληση ζημιών κατά την πτώση.

Κατά τα άλλα, η οθόνη του Huawei P30 Pro υπέστη μία μικρή ζημιά από τη φωτιά, και ο JerryRigEverything μετά από αρκετό κόπο κατάφερε να προκαλέσει αρκετές γρατζουνιές στη συσκευή, οι οποίες δεν δημιούργησαν καμία απολύτως δυσλειτουργία.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος