Huawei Mate 20 X 5G: Εμφανίστηκε σε video hands-on

Techblog.gr

Στο κανάλι του Youtube Zing Gadget, είδαμε το πρώτο hands-on του πολυσυζητημένου Huawei Mate 20 X 5G. Μόλις χθες, μιλούσαμε για την φημολογία που ήθελε την Huawei να εργάζεται πάνω στην 5G έκδοση του Huawei Mate 20X. Λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησε το video που βλέπετε στην αρχή του άρθρου μας.

Στο video βλέπουμε το νέο Mate 20 X με το λογότυπο του 5G στο πίσω μέρος του, ενώ επιβεβαιώνονται οι δύο αλλαγές που θα δούμε στα χαρακτηριστικά του, την μικρότερη μπαταρία δηλαδή στα 4,200 mAh και την υποστήριξη του 40W Super Charge.

Το Mate 20 X 5G, θα χρησιμοποιήσει το modem της Huawei, Balong 5000 το οποίο είναι συμβατό με τον επεξεργαστή HiSilicon Kirin 980 SoC. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί περισσότερο χώρο στην συσκευή και γι’αυτό η μπαταρία θα είναι μικρότερη από αυτή της έκδοσης 4G.

Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Mate 20 X 5G, παραμένουν ίδια. Η οθόνη θα είναι 7.2″, η μνήμη, 8GB RAM, ενώ η τριπλή κάμερα είναι ίδια με εκείνη του Mate 20 Pro.

Η Huawei δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του Mate 20 X 5G, ωστόσο πολλοί λένε πως θα το δούμε εντός του 2019.

Πηγή

Techblog.gr

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου