EMUI 9.1: Αναβαθμίζονται 49 ακόμη συσκευές, μεταξύ αυτών αρκετές lite εκδόσεις

Techblog.gr

Η Huawei πρόσφατα ανακοίνωσε το EMUI 9.1, μία ενημέρωση η οποία θα φέρει διάφορα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις σε πολλές από τις συσκευές της εταιρείας. Στα πλαίσια της ενημέρωσης των πελατών της, η Huawei κοινοποιεί διαρκώς λίστες με τα μοντέλα τα οποία θα λάβουν την ενημέρωση, κι αυτή τη φορά δημοσίευσε μία λίστα με 49 μοντέλα που θα λάβουν την αναβάθμιση EMUI 9.1 κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τα μοντέλα έχουν κατηγοριοποιηθεί με βάση πότε η Huawei σχεδιάζει να κάνει διαθέσιμο το EMUI 9.1 στις συσκευές αυτές. Η εταιρεία έχει χαρακτηρίσει τα μοντέλα Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X και Mate 20 Porsche Design ως μοντέλα που θα υποστηρίζουν την public beta. Να σημειώσουμε πως η Huawei έχει κάνει ήδη διαθέσιμη την open beta στις παραπάνω συσκευών της σειράς Mate 20 από τις 18 Απριλίου.

Η δεύτερη κατηγορία αποτελείται από μοντέλα που σύμφωνα με την Huawei θα συμμετάσχουν σε εσωτερικές δοκιμές (closed beta) του EMUI 9.1, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το πότε θα μπουν σε φάση public beta ή open beta. Σε αυτή την κατηγορία θα βρούμε τις παρακάτω συσκευές:

Τέλος, η Huawei αποκάλυψε έναν κατάλογο με τις συσκευές που θα πάρουν μελλοντικά το EMUI 9.1, χωρίς να σχολιάσει τη φάση στην οποία βρίσκεται η ανάπτυξη της ενημέρωσης για τις εν λόγω συσκευές. Η λίστα περιλαμβάνει τα ακόλουθα smartphones και tablets:

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πότε θα κυκλοφορήσει η πλήρης έκδοση, αλλά η open beta για τη σειρά Huawei Mate 20 έγινε διαθέσιμη στις 18 Απριλίου. Αναμένουμε ότι τα υπόλοιπα μοντέλα θα ακολουθήσουν σύντομα.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος