Εγκαίνια πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού την Μ. Δευτέρα παρουσία του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του Αν. Υπ. Υγείας Παύλου Πολάκη

Μετά την αναβολή των εγκαινίων, που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για την Τρίτη 19 Μαρτίου, το Υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού και την ένταξη της δομής στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου στις 11.00 π.μ. παρουσία του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του Αν ΓΓ Σταμάτη Βαρδαρού. 

Με την ένταξη της Πολυκλινικής στην ΠΦΥ οι κάτοικοι των Αχαρνών έχουν στο εξής πλήρη κάλυψη σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και θα απευθύνονται για εξετάσεις και ιατρικές γνωματεύσεις στην Πολυκλινική μόνο με τον ΑΜΚΑ τους και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Το Υπουργείο Υγείας σας προσκαλεί


Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της πρότυπης δομής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού με τη συνέργεια της Πολυκλινικής και του Κέντρου Υγείας Αχαρνών. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, του Αν. Υπουργού, Παύλου Πολάκη, και του Αν. Γενικού Γραμματέα, Σταμάτη Βαρδαρού, τη Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 11 πμ. στις εγκαταστάσεις της δομής.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση