Ασημακοπούλου: Η Κυβέρνηση του Α. Τσίπρα είναι το σύμβολο του Λαϊκισμού στην Ευρώπη (audio)

Ασημακοπούλου: Η Κυβέρνηση του Α. Τσίπρα είναι το σύμβολο του Λαϊκισμού στην Ευρώπη (audio)

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», στο Πρώτο Πρόγραμμα  της ΕΡΑ.

«Η μεγάλη μάχη που θα δοθεί στην Ευρώπη είναι κατά του λαϊκισμού και των άκρων» είπε η κυρία Ασημακοπούλου και συμπλήρωσε ότι «στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια πληρώσαμε ένα πάρα πολύ μεγάλο τίμημα για τον λαϊκισμό και τον διχασμό. Η Κυβέρνηση του Α. Τσίπρα είναι το σύμβολο του Λαϊκισμού στην Ευρώπη».

Η κυρία Ασημακοπούλου επεσήμανε ότι, επειδή διάγουμε προεκλογική περίοδο, το Μαξίμου διαστρεβλώνει την πραγματικότητα «Η μονταζιέρα της Κυβέρνησης έχει ξεφύγει εντελώς» είπε χαρακτηριστικά «σύμφωνα με την Κυβέρνηση ο κ. Μεϊμαράκης έχει και καλά πει ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει Νόμπελ, η κυρία Μπακογιάννη δήθεν είπε ότι κοντέψαμε να συγκυβερνήσουμε και επίσης ότι όλη η ΝΔ δέχτηκε ότι δεν υπάρχει γενοκτονία των Ποντίων, που δεν ισχύει. Αυτή την περίοδο θα έχουμε fake news και λάσπη» εκτίμησε η υποψήφια ευρωβουλευτής.

Όσον αφορά την συνέντευξη του Ε. Μαρινάκη και την ανακοίνωση της ΝΔ η κυρία Ασημακοπούλου επεσήμανε ότι η «ΝΔ ρωτάει αν είναι όπως τα λέει ο κ. Μαρινάκης όπως ρωτήσαμε τον κ. Παππά για τον κ. Πετσίτη» ενώ για το σχόλιο της κυβέρνησης για το ποιος είναι ο πραγματικός αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ότι «ο πραγματικός αρχηγός του κόμματος και επόμενος Πρωθυπουργός είναι ο Κ. Μητσοτάκης».

Τέλος σε ερώτηση για το αν η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο η κ. Ασημακοπούλου είπε ότι η πρακτική της εταιρείας με τον χρηματισμό και την προσπάθεια «εκμαυλισμού συνειδήσεων» είναι ένα σκάνδαλο και «δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

 

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση