Β. Λεβέντης: «Βραδυφλεγής σύγκρουση με προεκλογικό χρώμα» η υπόθεση Novartis (video)

Β. Λεβέντης: «Βραδυφλεγής σύγκρουση με προεκλογικό χρώμα» η υπόθεση Novartis (video)

Ο Βασίλης Λεβέντης πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πάμε Αλλιώς». Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis έκανε λόγο για «βραδυφλεγή σύγκρουση με προεκλογικό χρώμα» και χαρακτήρισε δόλιες τις θέσεις τόσο της ΝΔ όσο και της κυβέρνησης.

Η Κυβέρνηση έπρεπε να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς την υπόθεση Novartis, έτσι γεννούνται υπόνοιες στην έρευνα της υπόθεσης. Η Ένωση Κεντρώων σέβεται την Δικαιοσύνη όμως την ίδια στιγμή όλοι κρινόμαστε, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Όσον αφορά το θέμα της παραγραφής των αδικημάτων, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι υπό τη νομική έννοια έχουν παραγραφεί, τώρα ψάχνουμε την πορεία του χρήματος για να δούμε εάν υπήρξε δόλος.

Για το θέμα των Εξαρχείων ο κ. Λεβέντης, χαρακτήρισε την περιοχή κόλαση, επισημαίνοντας ότι με σπασμωδικές κινήσεις και επιμέρους τακτικές δεν λύνεται το πρόβλημα, ενώ διαφώνησε και με τη θέση της ΝΔ λέγοντας ότι δεν μπορεί να στηθεί αστυνομικό κράτος στα Εξάρχεια. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ευθύνονται όλες οι Κυβερνήσεις του παρελθόντος με την ανοχή που επέδειξαν εγκαθιστώντας ουσιαστικά την παρανομία σε ολόκληρη την περιοχή.

Για τις Ευρωεκλογές, ο κ. Λεβέντης είπε ότι η Ένωση Κεντρώων έχει καταρτίσει ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο με υποψηφίους που έχουν αναφορά στην κοινωνία, είναι επαγγελματικά πετυχημένοι και ασπάζονται τις αρχές και τις ιδέες της Ένωσης Κεντρώων.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη

Πηγή ΕΡΤ

www.ert.gr

Κων/να Βαλαούρα
image}

Αφήστε μια απάντηση