Αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών για Κυρ. Μητσοτάκη και αποδοκιμασίες που δέχθηκε (video)

Αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών για Κυρ. Μητσοτάκη και αποδοκιμασίες που δέχθηκε (video)

Άμεση ήταν η αντίδραση στελεχών της Κυβέρνησης που σχολίασαν με σκληρή γλώσσα τη στάση του προέδρου της ΝΔ με αφορμή τη διακοπή της ομιλίας του στη Βέροια από ακροδεξιούς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ «υιοθέτησε τις ακροδεξιές πρακτικές και τελικά αυτές γυρνούν εναντίον του» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στο News247 για την διακοπή της ομιλίας του κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι «η διακοπή της ομιλίας του δεν τον οδήγησε σε αυτοκριτική αντίθετα έπαιξε στο πεδίο των ακροδεξιών λέγοντας ότι η ΝΔ καταψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών. Η ΝΔ μετατοπίζεται προς τα δεξιά και αυτο οδηγεί τις ακροδεξιές οργανώσεις να τίθενται εκτός ελέγχου».

«Λένε ότι τον κ. Μητσοτάκη διέκοψαν «γνωστοί εθνικιστές». Πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ήρθα αντιμέτωπος με «πατριώτες». Αγκάλιασαν την ακροδεξιά, χάιδεψαν το φασισμό, επένδυσαν στην πατριδοκαπηλεία. Έχουν χρόνο να ανακρούσουν πρύμναν. Για το καλό της Δημοκρατίας», αναφέρει σε tweet του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του χθες, στη Βέροια.

«Οι χρυσαυγίτες που φώναζαν χθες προδότη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βέροια, ήταν οι ίδιοι που πριν λίγες μέρες, έλεγαν προδότη τον Νίκο Παππά» αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, στηλιτεύοντας τις «δήθεν αυθόρμητες «πατριωτικές» αντιδράσεις».

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ευροωμάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει: «Οι χρυσαυγίτες που φώναζαν χθες προδότη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βέροια, ήταν οι ίδιοι που πριν λίγες μέρες, έλεγαν προδότη τον Νίκο Παππά. Τότε, ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ αβαντάριζαν τις δήθεν αυθόρμητες, «πατριωτικές» αντιδράσεις. Να βάλουν μυαλό και να πάψουν να χαϊδεύουν τον φασισμό!».

www.ert.gr

Βιβή Παπαστεφάνου
image}

Αφήστε μια απάντηση