Κουτσούμπας: Κάλεσμα για ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογικές αναμετρήσεις

Κουτσούμπας: Κάλεσμα για ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογικές αναμετρήσεις

Κάλεσμα για ισχυρό ΚΚΕ παντού, ιδιαίτερα στις εκλογικές αναμετρήσεις που έπονται «για να κάνουμε την πραγματική διαφορά», κάλεσμα συμπόρευσης σε όλες τις καθημερινές μάχες «για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε τα χρόνια της κρίσης και να βάλουμε στο επίκεντρο τις σύγχρονες, συνολικές λαϊκές ανάγκες», απηύθυνε από την Αλεξανδρούπολη απόψε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε για την αποφασιστικότητα «να βγάλουμε από τη μέση τα εμπόδια που δημιουργούν τα ψεύτικα διλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, για να αχρηστεύσουμε τις παγίδες που στήνουν τα κόμματα του κεφαλαίου της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, για να φωτίσουμε την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ».

Ταυτίζοντας τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε, στην ομιλία του στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, για όλα όσα θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες. «Ψεύτικα διλήμματα και διαχωριστικές γραμμές, καθημερινή αντιπαράθεση, για το ποιος από τους δύο, ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ, μπορεί να εγγυηθεί στο κεφάλαιο την ανάκαμψη της κερδοφορίας του, να υπηρετήσει τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή». «Από τη μια ο γιαλατζί «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ με τις δήθεν προοδευτικές συμμαχίες του και από την άλλη η «υπεύθυνη» ΝΔ που δήθεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στο λαϊκισμό».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Δήμητρα Λαχουρή
image}

Αφήστε μια απάντηση