Γεννηματά: Το δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός

Γεννηματά: Το δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός

Με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά και στόχο την μέγιστη δυνατή συσπείρωση όλων των συνιστωσών ανοίγει σήμερα την αυλαία του το δεύτερο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Αύριο, οι 4.000 εκλεγμένοι σύνεδροι θα εκλέξουν τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. «Το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής πριν και μετά τις εκλογές, σημαίνει δυνατή έκφραση της Κεντροαριστεράς που θα βάλει την σφραγίδα της στις πολιτικές εξελίξεις, αναφέρει η Φώφη Γεννηματά. Σε μία συνέντευξη και σε ένα άρθρο εστιάζει στο ποιο είναι  το δίλημμα των εκλογών τονίζοντας την ανάγκη της επιλογής του «Κινήματος Αλλαγή».

Στην πρώτη της συνέντευξη, στην εφημερίδα «Το Καρφί» η Φώφη Γεννηματά σημειώνει: «Κοινός στόχος όλων στο Κίνημα Αλλαγής είναι να κάνουμε την παράταξη ξανά μεγάλη, χρήσιμη για την ελληνική κοινωνία και τη χώρα. Δεν αξίζει στην Ελλάδα η μιζέρια, η φτώχεια, η υπανάπτυξη, η κατάρρευση της μεσαίας τάξης, οι εθνικές υποχωρήσεις, η εξασθενημένη Δημοκρατία».

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, «η χειμερινή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, το ρεσάλτο στο χώρο μας, απέτυχε. Στη συνέχεια οι Γέφυρες που προσπάθησε να στήσει ο κ. Τσίπρας κατέρρευσαν πριν καλά – καλά στηθούν. Τις ανατίναξε ο κόσμος μας, ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς. Το Κίνημα Αλλαγής συσπειρώνεται, δυναμώνει την ενότητα του. Σε όλη την Ελλάδα οι συγκεντρώσεις είναι πολυπληθείς και με πάθος».

Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι «η αλλαγή κυβέρνησης δεν φτάνει. Χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή. Φιλοδοξούμε να εκφράσουμε το νέο ρεύμα προόδου που μπορεί να εμπνέει και να πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις. Νιώθουμε δυνατοί, είμαστε έτοιμοι».

Σε άρθρο της στα «ΝΕΑ» η Φώφη Γεννηματά υπογραμμίζει ότι είναι η ώρα της προοδευτικής διακυβέρνησης. «Στις εκλογές που έρχονται, υπάρχει δίλημμα, δεν είναι όμως ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Δημοκρατία. Το δίλημμα των εκλογών είναι Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες», αναφέρει και προσθέτει ότι το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει στην εθνική συνεννόηση και προτείνει ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης και κοινωνικής Δικαιοσύνης. Είναι το Σχέδιο Ελλάδα που μπορεί να μας βγάλει πραγματικά από τα μνημόνια και τις επιτροπείες και να φέρει την ανάπτυξη. Ένα σχέδιο με συγκεκριμένα βήματα και στόχους για να γυρίσουμε σελίδα. Για να το υλοποιήσουμε χρειαζόμαστε δύναμη. Δύναμη από το λαό σε όλες τις μεγάλες εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Ιωάννης Δασκαλάκης
image}

Αφήστε μια απάντηση