Spotify Duo Premium: Η νέα συνδρομή για ζευγάρια με μειωμένο κόστος και extra προνόμια

Techblog.gr

Το Spotify δοκιμάζει μία νέα συνδρομή με το όνομα Premium Duo, η οποία προσφέρει δύο Premium συνδρομές στην μειωμένη τιμή των 12,49€ το μήνα Το νέο πλάνο επίσης προσφέρει και μία νέα playlist, με το όνομα Duo Mix, η οποία δημιουργείται αυτόματα με βάση τις προτιμήσεις τραγουδιών και των δύο χρηστών.

Η Premium συνδρομή του Spotify κοστίζει 9,99€ ανά άτομα, οπότε το Premium Duo είναι η ιδανική λύση για εξοικονόμηση χρημάτων σε ζευγάρια ή συγκατοίκους. Όπως στην Family συνδρομή, έτσι και οι Premium Duo συνδρομητές πρέπει να ζουν στην ίδια διεύθυνση, την οποία μας την ζητάει το Spotify όταν πάμε αγοράσουμε το πακέτο.

Η Family συνδρομή επιτρέπει μέχρι 6 άτομα να μοιράζονται το ίδιο πλάνο με μόνο 14.99€ το μήνα. Ωστόσο, έχει αναφερθεί ότι η εταιρεία στέλνει πολλαπλά email ζητώντας από τα μέλη της οικογένειας να επιβεβαιώσουν την διεύθυνση τους, ως μία απόπειρα να μειώσουν τους χρήστες που μοιράζονται την συνδρομή με άλλους ακόμα και όταν δεν ζουν μαζί.

Πέρα από την playlist Duo Mix έχουμε επίσης πρόσβαση και σε όλες τις τυπικές playlist που είχαμε και πριν, δηλαδή το Discover Weekly και τα Daily Mix. Επιπλέον, μπορούμε να μοιραζόμαστε τις playlist που έχουμε δημιουργήσει οι ίδιοι, με τον Duo παρτενέρ μας, με μόνο ένα κλικ.

Τέλος, το Spotify δοκιμάζει αυτή τη νέα συνδρομή σε πέντε διαφορετικές αγορές, την Κολομβία, τη Χιλή, τη Δανία, την Ιρλανδία και την Πολωνία. Ως εκ τούτου, οι παραπάνω τιμές αντικατοπτρίζουν την αξία των συνδρομών στις συγκεκριμένες χώρες. Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει αν το πλάνο θα γίνει κάποια στιγμή ευρέως διαθέσιμο, αλλά ξεκάθαρα επέλεξε τις συγκεκριμένες αγορές διότι συμβαδίσουν όσον αφορά το κόστος των συνδρομών.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος