Samsung Galaxy S10: Αναβάθμιση θα φέρει fast charging 25W και Super Night Mode

Techblog.gr

Samsung Galaxy S10: Αναβάθμιση θα φέρει fast charging 25W και Super Night Mode

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της Samsung Greater China, η εταιρεία θα προχωρήσει σε αναβάθμιση προκειμένου να βελτιώσει τις λειτουργίες του Galaxy S10 και Galaxy S10+.

Μια από τις βελτίωσεις που θα φέρει η αναβάθμιση θα αφορά την γρήγορη φόρτιση με την εταιρεία να σκέφτεται να προσθέσει υποστήριξη για 25W. Η κίνηση αυτή έχει λογική, αν σκεφτεί κανείς πως τα mid-range Galaxy A70, A50 και A30 έχουν ήδη αυτή την λειτουργία, ενώ αυτή απουσιάζει από την Galaxy S10 που είναι και η ναυαρχίδα της εταιρείας. Να σημειώσουμε βέβαια εδώ, πως το Galaxy S10 5G θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και θα έχει γρήγορη φόρτιση 25W, ωστόσο το σύστημα του έχει διαφορές από την υπόλοιπη σειρά.

Επίσης θα δούμε και την προσθήκη της λειτουργίας Super Night Mode. Η λειτουργία αυτή, θα επιτρέπει στον κάτοχο του Galaxy S10, να βγάζει φωτογραφίες στο σκοτάδι ή σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού, χωρίς την χρήση του φλας. Όσον αφορά την φωτογραφία, τα Galaxy S10, έχουν για την ώρα την λειτουργία Bright Night. Η λειτουργία αυτή είναι μέρος των εργαλείων του Scene Optimizer AI. Μπορεί να εντοπίσει αυτόματα το κεντρικό σημείο της φωτογραφίας και να ρυθμίσει έτσι την κάμερα ούτως ώστε να έχετε μια σωστή φωτογραφία. Αν η λειτουργία αυτή εντοπίσει πως το φως που λαμβάνει είναι λίγο, ανοίγει την κάμερα προκειμένου να έχει περισσότερο φως για την λήψη και το πώς θα πραγματοποιηθεί αυτή, είναι στο “χέρι” της κάμερας κι όχι του χρήστη.

Αν και επίσημη ημερομηνία για την αναβάθμιση δεν γνωρίζουμε, πιστεύουμε πως θα γίνει σύντομα, δεδομένου ότι το fast charging 25W είναι ήδη όπως προαναφέραμε σε άλλα μοντέλα.

Πηγή

Techblog.gr

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου