Oppo Reno: Διέρρευσαν βίντεο και renders που αποκαλύπτουν τον περίεργο μηχανισμό της selfie κάμερας

Techblog.gr

Η Oppo αναμένεται να αποκαλύψει τη σειρά smartphones Reno στις 10 Απριλίου. Όπως είναι αναμενόμενο έχουν γίνει ήδη πολλαπλά leaks της συσκευής. Μόλις εχθές είδαμε ότι η συσκευή θα έχει τον Snapdragon 855 και υδρόψυξη.

Λίγο αργότερα, ένας χρήστης του κοινωνικού δικτύου Weibo, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα κρατάει το νέο Oppo Reno. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η μπροστινή του όψη της συσκευής. Επίσης, πιστεύουμε ότι κρατάει στα χέρια του τη Lite έκδοση, διότι κάποια στιγμή γυρίζει το smartphone από την πίσω πλευρά και εκεί υπάρχουν μόνο δύο κάμερες.

Ωστόσο, το πιο περίεργο στοιχείο του βίντεο είναι η selfie κάμερα του Oppo Reno Lite, η οποία ναι μεν είναι pop-up αλλά εμφανίζεται υπό κλίση και όχι προς τα πάνω. Θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι μοιάζει με πτερύγιο καρχαρία. Η ξεχωριστή αυτή pop-up κάμερα φαίνεται να έχει μηχανικό μηχανισμό και εμφανίζεται άμεσα όταν θέλουμε να βγάλουμε selfie. Επιπλέον, το πτερύγιο είναι εξοπλισμένο με LED flash, και σύμφωνα με τις φήμες η κάμερα θα έχει αισθητήρα 16MP.

Στην κορυφή του πτερυγίου υπάρχει το ακουστικό και όταν το πτερύγιο γυρίζει πίσω στην κανονική του θέση, το ακουστικό παραμένει ορατό, στο πλαίσιο της συσκευής, ώστε να μην εμποδίζεται η έξοδος του ήχου.

Όπως είπαμε, στο βίντεο μπορούμε να δούμε ελάχιστα και την πίσω πλευρά του Oppo Reno. Αν παρατηρήσουμε καλά, η συσκευή δεν έχει εξωτερικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι απόλυτα λογικό αφού σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τα Oppo Reno θα έχουν in-display fingerprint scanner.

Τα renders που υπάρχουν στο άρθρο είναι από τα σχέδια της θήκης σιλικόνης του Oppo Reno, και επιτρέπουν να δούμε καλύτερα τόσο τον μηχανισμό της selfie κάμερας, όσο και τη συσκευή συνολικά.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος