iPhone XI: Leak επιβεβαιώνει τον νέο σχεδιασμό της κάμερας

Techblog.gr

Ο χορός των διαρροών για το iPhone XI, καλά κρατεί. Αυτή την φορά διέρρευσαν σχέδια που επιβεβαιώνουν την νέα μορφή που θα έχει η κάμερα του.

Αν όλα πάνε όπως τα έχει υπολογίσει η Apple, είναι πολύ πιθανό τον Σεπτέμβριο να ανακοινώσει το νέο iPhone XI. Μέχρι στιγμής όμως, η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος, για το τι νέο θα δούμε στο νέο μοντέλο iPhone. Αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί και πολλούς, καθώς όποιος θέλει ψάχνει και ανακαλύπτει θησαυρούς.

Πριν λίγες ώρες, είχαμε την κυκλοφορία της φωτογραφίας που βλέπετε παραπάνω, σύμφωνα με την οποία, το νέο iPhone XI, έχει ανανεωμένο σύστημα κάμερας. Το σύστημα αυτό, έχει συζητηθεί το περασμένο χρονικό διάστημα, καθώς έχει προκαλέσει όλων των ειδών τις αντιδράσεις. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την νέα μορφή του.

Το setup της κάμερας όπως μπορείτε να καταλάβετε, θα συνεχίσει να είναι στην θέση που όλοι γνωρίζουμε, όμως πλέον θα είναι τετράγωνο αντί για το οριζόντιο που ξέρουμε όλοι. Αυτό μάλλον θα οδηγήσει και σε συνολικές αλλαγές, προκειμένου το κινητό να προσαρμοστεί σε αυτή την ομολογουμένως μεγάλη αλλαγή.

Αρκετοί πιστεύουν πως η κύρια κάμερα και η telephoto θα μείνουν στο αριστερό μέρος, ενώ στο δεξί δεν μπορούν ακόμη να γνωρίζουν τι είδους κάμερα θα υπάρχει, θεωρούν όμως πως σίγουρα θα υπάρχει ένα φλας quad-LED, το οποίο θα είναι μαζί με μια τρίτη κάμερα και ίσως δούμε την προσθήκη ενός αισθητήρα Time-of-Flight, προκειμένου να γίνεται η σωστή απόδοση της φωτογραφίας και να υπάρχει συνεργασία με τεχνολογία AR.

Αν δούμε να κυκλοφορεί το νέο σύστημα, θα δούμε και αλλαγές στο μπροστινό μέρος του iPhone. Σύμφωνα με την φημολογία που κυκλοφορεί, η Apple ίσως αλλάξει το υλικό της οθόνης και μικρύνει τα bezels.

Επίσης θα πρέπει να αναμένουμε και αλλαγές στο σύστημα του iPhone, καθώς βάσει λογικής το iPhone XI θα έχει το νέας γενιάς A13 chipset, το οποίο θα συνοδεύεται από το iOS 13. Ίσως δούμε την ασύρματη φόρτιση να έρχεται και τους χρήστες να φορτίζουν το Apple Watch και τα Airpods απλά τοποθετώντας τα κοντά το ένα με το άλλο, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε αλλαγή στους φορτιστές κι από τους 5W να πάμε σε αυτούς των 18W με USB-C.

Πηγή

Techblog.gr

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου