Honor 8X: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 Pie με EMUI 9.0

Techblog.gr

Honor 8X: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 Pie με EMUI 9.0

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 Pie με EMUI 9.0 για το Honor 8X, η νέα έκδοση λογισμικού προσφέρει τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν το σύστημα πιο έξυπνο, ομαλό και εύκολο στη χρήση, ενώ βελτιστοποιεί παράλληλα την εμπειρία χρήσης όσον αφορά στην ασφάλεια, τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και την συνολική χρηστικότητα της συσκευής. Οι κάτοχοι του Honor 8X θα λαμβάνουν ενημέρωση για να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους από τις 18 Μαρτίου έως και τις 11 Απριλίου.

Μία από τις βασικές καινοτομίες στο EMUI 9.0, είναι η λειτουργία Password Vault, η οποία παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια για τα στοιχεία και τους κωδικούς των χρηστών. Η ενημέρωση διευκολύνει επίσης την λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης για χρήστες του εργαλείου HiVision – μιας εφαρμογής που παρέχει βοήθεια σχετικά με ταξίδια, μεταφράσεις και shopping μέσω Augmented Reality (επαυξημένη πραγματικότητα). Το αναβαθμισμένο λογισμικό εισάγει και την λειτουργία Wireless Projecting, η οποία ενισχύει την ασύρματη σύνδεση της συσκευής με μία μεγαλύτερη οθόνη. Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να προβάλλουν εύκολα και ομαλά παρουσιάσεις, φωτογραφίες, βίντεο ή και παιχνίδια σε μεγαλύτερες οθόνες μέσω του smartphone.

Αναβάθμιση σε Android 9 Pie αναμένεται και για το Huawei P10

Το EMUI 9.0 είναι σχεδιασμένο για να κάνει την συσκευή πιο γρήγορη, “καθαρή” και πιο εύκολη στη χρήση. Η νέα εκδοχή αυξάνει τις συνολικές λειτουργικές επιδόσεις κατά 12.9% και μειώνει δραματικά το χρόνο εκκίνησης των εφαρμογών. Το νέο σύστημα πλοήγησης στη συσκευή έχει μειώσει τον όγκο των εσωτερικών ρυθμίσεων του EMUI κατά 10%, ενισχύοντας έτσι την ευκολία χρήσης. Επίσης, ο φυσικός σχεδιασμός natural UX του EMUI 9.0 εξασφαλίζει σταθερότητα στο περιβάλλον χρήσης της συσκευής μέσω ενός μινιμαλιστικού στιλ εμπνευσμένου από την φύση.

Techblog.gr

Αλέξανδρος Παππάς