Στην τελετή έναρξης του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός και συνεργάτες του

Την ευκαιρία να παραστεί σε ένα πολιτιστικό γεγονός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός και τα μέλη του συνδυασμού του «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» Μιχάλης Βρεττός και Θεόδωρος Χαραλαμπίδης. 

Συγκεκριμένα έδωσαν το παρών στη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης  του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου, το οποίο συμπεριλαμβάνει παραστάσεις μαθητών από σχολεία της πόλης και άλλων περιοχών της Ελλάδας. 


Πρόκειται για μια δραστηριότητα, η οποία προάγει τη καλλιτεχνική έκφραση αλλά συνάμα αναδεικνύει τη αξία των αρχαίων κειμένων, τα οποία παραμένουν διαχρονικά και πάντα επίκαιρα. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τον τρόπο με τον οποίο τα προσεγγίζουν και τα αποδίδουν οι μαθητές μέσα από τις πρώτες τους υποκριτικές προσπάθειες. 

Ο κ. Βρεττός και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τις δύο παραστάσεις που άνοιξαν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, το οποίο θα συνεχιστεί μέχρι τις 13 Απριλίου.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση