Google Pixel 3a: Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 450 ευρώ;

Techblog.gr

Όπως όλα δείχνουν η mid-range σειρά Pixel 3a, της Google θα κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη και οι τιμές των νέων smartphone της εταιρείας άρχισαν να διαρρέουν.

Η Google, ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά την νέα mid-range σειρά της Pixel 3a. Το προηγούμενο διάστημα, είχαμε φήμες σχετικά με τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά των νέων smartphone. Σύμφωνα με αυτές, τα βασικά χρώματα στα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το pixel 3a είναι μαύρο και λευκό, ενώ πρόσφατα έκανε την εμφάνιση της και η φημολογία που θέλει να κυκλοφορεί και σε μωβ.

Επιπλέον λέγεται πως ο επεξεργαστής που θα “ντύσει” τα νέα κινητά είναι είτε ο Snapdragon 670 είτε ο 710. Από εκεί και ύστερα, όλα τα υπόλοιπα μένουν στον αέρα, καθώς επίσημη δήλωση από την Google σχετικά με τα χαρακτηριστικά δεν έχει γίνει.

Όμως όπως αναφέρει γερμανική ιστοσελίδα, το Pixel 3a θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες την άνοιξη και αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Η τιμή του αναμένεται να ξεκινήσει από τα 450 ευρώ, ενώ η μνήμη του λέγεται πως θα είναι 4GB με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB.

Πηγή

Techblog.gr

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου