Week in Review: Leaks των Huawei P30, Game Developers Conference 2019, Samsung Galaxy Fold

Techblog.gr

Διανύσαμε ακόμη μία ενθουσιώδη εβδομάδα για όλους τους οπαδούς της τεχνολογίας. Διέρρευσαν renders και χαρακτηριστικά συσκευών, με βασιλιά των leaks τα Huawei P30, είδαμε κάποιες νέες τεχνολογίες, απογοητευτήκαμε από τις επιδόσεις και το σχεδιασμό κάποιων συσκευών, διαβάσαμε για πρόστιμα μαμούθ, και άλλα πολλά.

Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας ήταν η Game Developers Conference 2019, στην οποία η Google παρουσίασε τη νέα streaming υπηρεσία παιχνιδιών Stadia, και το δικό της χειριστήριο. Επίσης, καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου ανακοινώθηκαν παιχνίδια και νέα προϊόντα.

Έπειτα, η Xiaomi κυκλοφόρησε μία σειρά από πάμφθηνα προϊόντα, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Πρώτα είχαμε το Xiaomi Redmi 7 το οποίο έχει διπλή κάμερα και κοστίζει 90 ευρώ. Βάση τιμή, ακολουθεί το Xiaomi Redmi Go, ένα Android Go smartphone, με Snapdragon 425, 1 GB RAM, 8GB ROM και τιμή 57 ευρώ. Και κλείνουμε με τα Redmi AirPods τα ασύρματα ακουστικά της Xiaomi, με Bluetooth 5.0 και κόστος στα 13 ευρώ.

Τη σκυτάλη παίρνουν οι διαρροές συσκευών, χαρακτηριστικών, και πατέντων. Ξεκινώντας με κάτι ελαφρύ, έγινε leak το OnePlus 7, και πλέον γνωρίζουμε ότι θα έχει τριπλή πίσω κάμερα και pop-up selfie, Snapdragon 855, και κατά πάσα πιθανότητα 4.000mAh μπαταρία με 44W Warp Charge. Έπειτα έχουμε τις Samsung και Apple, η πρώτη σχεδιάζει foldable smartphones με αποσπώμενη κάμερα, και η δεύτερη έξυπνα λουράκια για τα Apple Watch.

Ο βασιλιάς των leaks ήταν το Huawei P30, από τη μία διέρρευσαν οι τιμές των Huawei P30 Pro, P30 και P30 Lite. Επιπλέον, βγήκε live η σελίδα προπαραγγελιών, του Huawei P30 Pro, με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν τα τελικά χαρακτηριστικά του. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο μάλλον τραβήχτηκε με ένα Huawei P30 Pro. Και το πακέτο ολοκληρώθηκε με τη διαρροή του Huawei P30 Pro και P30 την Huawei Ολλανδίας.

Όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες, μάθαμε τα πάντα για την Apple TV Streaming υπηρεσία, το Xbox One S All-Digital Edition που μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαϊου, και μάθαμε ότι ενδεχομένως τα νέα iPhone 2019 θα διαθέτουν Wireless PowerShare λειτουργία.

Κατά τα άλλα, δοκιμάσαμε το Samsung Galaxy S10+, ανακαλύψαμε ότι το Samsung Galaxy Fold έχει μία έντονη πτυχή στη μέση της οθόνης και αναλύσαμε τις επιδόσεις του σύμφωνα με τις μετρήσεις του Geekbench. Επίσης, το Sony Xperia XZ3 μας απογοήτευσε, διότι σύμφωνα με το DxOMark οι κάμερες του είναι σαφώς κατώτερες του ανταγωνισμού. Και τέλος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 1,49 δισ. ευρώ στη Google για κατάχρηση του AdSense.

Game Developers Conference 2019: Οι πέντε σημαντικότερες ανακοινώσεις του συνεδρίου

Xiaomi Redmi 7: Επίσημα με dual camera και τιμή από 90 ευρώ

Xiaomi Redmi Go: Snapdragon 425, 1 GB RAM, 8GB ROM και τιμή 57 ευρώ

Redmi AirPods: Ασύρματα ακουστικά Bluetooth 5.0 και τιμή 13 ευρώ

OnePlus 7: Διέρρευσαν renders με τριπλή πίσω κάμερα και pop-up selfie

Η Samsung φαντάζεται foldable smartphones με αποσπώμενη κάμερα

Η Apple κατέθεσε πατέντα για έξυπνα λουράκια τα οποία προβάλουν πληροφορίες

Διέρρευσε η τιμή των Huawei P30 Pro, P30 και P30 Lite

Huawei P30 Pro: Βγήκε live η σελίδα προπαραγγελιών, διέρρευσαν τελικά χαρακτηριστικά και τιμή

Αυτό είναι το πρώτο βίντεο με την κάμερα του Huawei P30 Pro;

Huawei P30 Pro και P30 έγιναν leak από την Huawei Ολλανδίας

Apple TV Streaming: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επερχόμενη υπηρεσία

Xbox One S All-Digital Edition: 7 Μαΐου κυκλοφορεί η disk-less κονσόλα

Τα νέα iPhone 2019 θα διαθέτουν Wireless PowerShare λειτουργία;

Samsung Galaxy S10+ ελληνικό hands-on review

Samsung Galaxy Fold: Έχει όντως έντονη πτυχή στη μέση της οθόνης;

Samsung Galaxy Fold: Πόσο καλές επιδόσεις έχει με τον Snapdragon 855 και τα 12GB RAM

Sony Xperia XZ3: Ένα ακόμη smartphone με κάμερες κατώτερες του ανταγωνισμού

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 1,49 δισ. ευρώ στη Google για κατάχρηση του AdSense

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος