Μιχάλης Βρεττός: Εκλογές έχουμε, όχι πόλεμο!

Εκλογές έχουμε, όχι πόλεμο!
Είναι δεδομένο πως δεν διαχειρίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο διάφορες καταστάσεις. Αυτό που συμβαίνει όμως το τελευταίο διάστημα, δείχνει να γίνεται επικίνδυνο. Τα social media έχουν γίνει «απαραίτητα» για αρκετούς και λόγω του ότι δεν είναι οικεία μέσα για όλους, εύκολα μπορεί να κάνει κάποιος λάθη τα οποία θα παρεξηγηθούν. Με αφορμή των καταιγισμό των πληροφοριών λόγω των εκλογών ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Βρεττός, αναφερόμενος στους εμπλεκόμενους με τα κοινά, δήλωσε σχετικά:
«Προσέχετε γιατί οι εκλογές θα περάσουν και οι περισσότεροι δε θα μιλάτε μεταξύ σας.
Γράφω ένα άρθρο και ξαφνικά γεμίζει ο τοίχος του fb μου με παρατηρητικούς.
Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα…. γράφει κάποιος.
Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα…. κάποια άλλη.
Με σκοπό να σχολιάσουν τη δημοσίευσή μου αλλά με έμμεσο τρόπο, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν το όνομά μου.
Εγώ που επίσης είμαι παρατηρητικός, γιατί δεν σας έχω δει πουθενά στην πόλη τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο για διεκδικήσεις που αφορούν το Δήμο μας. Δε σας έχω δει σε εθελοντικές δράσεις, δε σας έχω δει σε συλλόγους και φορείς δε σας έχω δει ως πελάτες σε μαγαζιά της πόλης μας (μαγαζιά δεν είναι μόνο οι φούρνοι και τα καφέ). Δε σας έχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ. Μακάρι να κάνω λάθος.
Καλώς ήλθατε στο στίβο της πολιτικής αλλά μην τα απαξιώνετε όλα. Σεβαστείτε την πορεία του καθενός. Οι εκλογές δεν κερδίζονται στο fb. Κερδίζονται στις γειτονιές. Και τις περισσότερες γειτονιές, όχι απλώς δεν τις έχετε επισκεφτεί, αλλά δεν τις γνωρίζετε καν.
Και κάτι τελευταίο. Δεν ανέχομαι να βλέπω υποψηφίους άλλων παρατάξεων να κρίνουν ανθρώπους και πράγματα όταν το προηγούμενο διάστημα μου έλεγαν: 
– Γιατί παλεύεις στα δημοτικά συμβούλια; Τι σε νοιάζει εσένα αν γίνονται παρανομίες; Αφού δεν πληρώνεσαι. Εμείς δεν είπαμε να μη «φάει» ο Δήμαρχος. Να «φάει» αλλά να κάνει και έργο.
Ε, όχι. Ντροπή σε όσους σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Εάν τρώει ο Δήμαρχος, μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Με σεβασμό σε όλους αλλά και «παράπονο» για τον εγωισμό σας.»
Μιχάλης Βρεττός
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αχαρνών – Θρακομακεδόνων

Αφήστε μια απάντηση