Το Samsung Galaxy A40 αποκαλύφθηκε στην Ολλανδία

Techblog.gr

Το Samsung Galaxy A40 αποκαλύφθηκε στην Ολλανδία

Το πρωί είδαμε το Samsung Galaxy A20 να αποκαλύπτεται στην Ρωσία. Πριν μερικές ώρες το Galaxy A40 εμφανίστηκε στην Ολλανδία και έρχεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στα Galaxy A30 και A50 που είδαμε στην MWC 2019 τον Φεβρουάριο.

Το Galaxy A40 θα έχει κάμερα διπλής διάταξης ενώ η μπροστινή κάμερα θα φτάνει τα 25MP. Η πίσω μεριά θα αποτελείται από έναν 16MP wide φακό και έναν ultra-wide φακό στα 5MP.

Το smartphone της Samsung θα διαθέτει το Exynos 7885 chipset, 4GB μνήμης RAM και θα έχει Super AMOLES οθόνη στις 5.9 ίντσες με ανάλυση Full HD+. Το notch θα δώσει παρών στην πάνω μεριά του smartphone και η Samsung θέλει αυτού του είδους τα panel να ονομάζονται “Infinity-U”. Ο αποθηκευτικός χώρος θα ανέρχεται στα 64GB και θα μπορεί να επεκταθεί μέχρι 512GB με την χρήση κάρτα microSD. Το πίσω μέρος του smartphone θα έχει Black, Blue, Coral και White αποχρώσεις και θα υπάρχει αισθητήρας αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος.

Το Galaxy A40 θα κοστίζει 25 ευρώ περισσότερα από το Galaxy A20 το οποίο τιμολογείται στα €215. Το smartphone έχει ήδη ξεκινήσει να προ-πωλείται στην Ολλανδία με το επίσημο launch του να έχει χρονολογηθεί για τις 10 Απριλίου.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης