ΠΟΕΔΗΝ: 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 14 Μαρτίου

ΠΟΕΔΗΝ: 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 14 Μαρτίου

Με 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 9.30πμ στην Πλατεία Μαβίλη, συνεχίζει ο κλάδος των υγειονομικών τις κινητοποιήσεις του, μετά από απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ. Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εργασίας, όπου θα επιδιωχθεί συνάντηση με την Υπουργό Έφη Αχτσιόγλου.

Οι λόγοι που οδήγησαν την ΠΟΕΔΗΝ στην απόφαση αυτή, είναι ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη από τη συνάντηση που έκανε μαζί με την ΑΔΕΔΥ, στις 5 Μαρτίου, με τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Όπως αναφέρει η ομοσπονδία των υγειονομικών: «Θέσαμε τα ζητήματα της αύξησης των μισθών, της ένταξης στα ΒΑΕ, της οριστικής επίλυσης του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας με επέκταση σε άλλες ειδικότητες και διπλασιασμό του, την χορήγηση των Επιδομάτων άδειας και εορτών αναδρομικά και στο μισθό χωρίς περικοπές, την χορήγηση της διαφοράς του Επιδόματος ευθύνης στους τμηματάρχες της Νοσηλευτικής και Ιατρικής Υπηρεσίας, την χρηματοδότηση του συστήματος και των προσλήψεων Προσωπικού, την επαναφορά του προληπτικού ελέγχου κλπ».

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση