ΠΑΜΕ: Συμμετοχή στην Παναττική στάση εργασίας του Δημοσίου στις 5 Μάρτη

ΠΑΜΕ: Συμμετοχή στην Παναττική στάση εργασίας του Δημοσίου στις 5 Μάρτη

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων του Δημοσίου και την Παναττική στάση εργασίας (12:00 μέχρι τη λήξη ωραρίου), την Τρίτη 5 Μάρτη, καθώς και στη συγκέντρωση στις 12:30 στο Υπουργείο Οικονομικών.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση αποδεικνύεται μαέστρος στον εμπαιγμό και στην εξαπάτηση των εργαζομένων. Την ώρα που προπαγανδίζει το «τέλος των μνημονίων» και τη δήθεν «βελτίωση της θέσης των εργαζομένων», με νύχια και με δόντια πολεμά κάθε διεκδίκηση των εργαζομένων στο Δημόσιο για την επιστροφή των απωλειών τους και για αυξήσεις στους μισθούς, όταν μάλιστα από την αρχή της κρίσης έχουμε τουλάχιστον χάσει πέντε μισθούς το χρόνο».

Ως προς το πλαίσιο της κινητοποίησης το ΠΑΜΕ τονίζει ότι: «Δεν κάνουμε πίσω από τις σύγχρονες ανάγκες μας. Δεν κάνουμε πίσω για μισθούς και δουλειά με αξιοπρέπεια. Απαντάμε μαχητικά, αγωνιστικά απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
Διεκδικούμε:
• Επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού
• Καταβολή αναδρομικά όλων των δώρων που έχουν κοπεί σε όλους του Δημόσιους Υπαλλήλους
• Κάλυψη όλων των μισθολογικών απωλειών
• Αυξήσεις στους μισθούς, ξεπάγωμα μισθολογικών κλιμακίων».

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση