Samsung Galaxy S10: Mε pre-installed προστατευτικό οθόνης

Όσοι αγοράσουν τα νέα Samsung Galaxy S10 και S10 Plus θα διαπιστώσουν ανοίγοντας τη συσκευασία πως το κινητό θα έχει τοποθετημένο προστατευτικό οθόνης. Η Samsung πήρε αυτή τη πρωτοβουλία με σκοπό να ικανοποιήσει τους πελάτες της και αναφέρει πως θα όλες οι συσκευές Galaxy S10 και S10 Plus, ανεξάρτητα από την αγορά για την οποία προορίζονται θα έχουν προστατευτικό οθόνης.

Αυτή η απόφαση της εταιρίας θα παρέχει μία επιπλέον προστασία στην οθόνη των συσκευών και θα γλιτώνει χρόνο και χρήμα στους χρήστες που σκόπευαν να αγοράσουν προστατευτικό οθόνης, πόσο μάλλον για την αγορά ειδικού προστατευτικού που δεν θα εμποδίζει την λειτουργία του Ultrasonic αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ακόμα, το προστατευτικό αυτό θα καλύπτεται από εγγύηση 90 ημερών και θα κοστίζει $29.99 για όσους επιθυμούν να αγοράσουν ένα έξτρα. Αξίζει να αναφέρουμε, πως το Galaxy S10E δεν θα επωφεληθεί από την προσφορά αυτή, αφού θα είναι συμβατό με όλα τα προστατευτικά οθόνης που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μιάς και δεν θα έχει Ultrasonic αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη.

Για τους χρήστες που θέλουν να επενδύσουν σε κάτι πιο ανθεκτικό, όπως ένα tempered glass προστατευτικό, θα πρέπει να περιμένουν λίγο καιρό ακόμα, καθώς ό,τι κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά θα εμποδίζει την λειτουργία του fingerprint sensor.

Πηγή

The post Samsung Galaxy S10: Mε pre-installed προστατευτικό οθόνης appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Γιάννης Μπίμπος