Πολιτικής αντιπαράθεσης συνέχεια για την καταδίκη Ν. Γεωργιάδη (video)

Πολιτικής αντιπαράθεσης συνέχεια για την καταδίκη Ν. Γεωργιάδη (video)

Η πρωτόδικη -χωρίς ελαφρυντικό- καταδίκη του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη, για το αδίκημα της ασέλγειας κατά ανηλίκου άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή, έχει δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων.

Για προκλητική κάλυψη του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο το Μαξίμου, που βλέπει τη ΝΔ πίσω από την αποσιώπηση της είδησης, από μερίδα του τύπου. Για χυδαία πολιτική εκμετάλλευση του θέματος μιλά το Μοσχάτο, διευκρινίζοντας πως η κομματική ιδιότητα του Νίκου Γεωργιάδη έχει ανασταλεί.

Αηδιαστική, η πλήρης κάλυψη της ΝΔ στον καταδικασθέντα και «δεξί χέρι» του Κυρ. Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη. Ο πρόεδρος της σιωπά. Ο γραμματέας μιλά για σκευωρία. Κορυφαίοι της ΝΔ πήγαν μάρτυρες υπεράσπισης. Τα φιλικά της ΜΜΕ το «θάβουν». Κατά τα άλλα «πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια»» τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter o Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντιπρόεδρος του Ευρ. Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορά, ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, δεν είναι σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ, δεν έχει κανένα κομματικό αξίωμα και δεν παρέχει υπηρεσίες στη ΝΔ. Τελεία και παύλα» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Είναι απαράδεκτη η ενέργεια αυτή του Γεωργιάδη, τον απομακρύναμε από τις κομματικές του θέσεις, κάναμε και αναστολή της κομματικής του ιδιότητας» επεσήμανε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.

«Αφού πρόκειται για μία «αυστηρά προσωπική υπόθεση» γιατί έστειλε εκπροσώπους της ΝΔ ως μάρτυρες υπεράσπισης του κ. Γεωργιάδη στο δικαστήριο;» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσει σε πέντε ερωτήματα.

«Πρώτα η ΝΔ δια στόματος του κ. Αυγενάκη μίλησε για «σκευωρία». Στη συνέχεια η ΝΔ έβγαλε διαρροή μιλώντας για «πολιτικό κανιβαλισμό». Και μόλις χθες το βράδυ έβγαλε μια ανακοίνωση που προσπαθεί έστω να πάρει κάποιες τυπικές αποστάσεις» σημείωσε η η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

«Ο κος Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, η κομματική του ιδιότητα δεν υφίσταται μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεσή του, πλην όμως υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας, η υπόθεση πάει στο Εφετείο. Θα σεβαστούμε απόλυτα οποιαδήποτε απόφαση της Δικαιοσύνης, επεσήμανε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr

Δήμητρα Λαχουρή
image}

Αφήστε μια απάντηση