Η Oppo σχεδιάζει την εξάπλωση της στην Ευρώπη

Με λεπτές και χειρουργικές κινήσεις, η OPPO ανακοίνωσε την εξάπλωση της στις Ευρωπαϊκές αγορές. Όπως ανέφερε η Κινέζικη εταιρεία, σκοπός της είναι να μπει για αρχή στην Γερμανία, την Ρουμανία, την Βουλγαρία και την Ουκρανία.

Η οικονομική άνοδος της εταιρείας, είναι δεδομένη. Στα τέλη του 2018, η OPPO κατατάχθηκε τέταρτη στην Παγκόσμια αγορά των smartphones, σύμφωνα με ανάλυση της Gartner. Οι πωλήσεις έφτασαν 31,6 εκ. ενώ κατείχε το 7,7% της παγκόσμιας αγοράς.

Όπως ανέφερε ο Global VP της OPPO, Alen Wu, στην MWC, από την αρχή του 2018, η εταιρεία μπήκε σε δέκα νέες αγορές, μεταξύ των οποίων είναι η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία. “Για την ώρα κάνουμε έρευνα, προκειμένου να μπορέσουμε να μπούμε και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Γερμανία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Ουκρανία. Τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε πολλές συζητήσεις με αντιπροσώπους και μεταπωλητές, προκειμένου να ξεκινήσει η συνεργασία τους με την OPPO. Όσον αφορά την Ευρώπη, στόχος μας είναι να σταθεροποιήσουμε το brand και να παρουσιάσουμε υψηλού επιπέδου προϊόντα, με τιμές από 250 – 600 ευρώ”.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση, οπότε μένει να δούμε, αν θα καρποφορήσουν αυτές οι κινήσεις και τι απήχηση θα έχει η OPPO, στις νέες Ευρωπαϊκές αγορές.

Πηγή

The post Η Oppo σχεδιάζει την εξάπλωση της στην Ευρώπη appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου