My Greek Odyssey: Ντοκιμαντέρ από την Αυστραλία για τη Σάμο

Η Ελληνική μου Οδύσσεια, My Greek Odyssey, είναι ο τίτλος του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ το οποίο θα δημιουργηθεί για τη Σάμο από τηλεοπτική παραγωγή της Αυστραλίας.

Η τηλεοπτική σειρά, My Greek Odyssey, με παρουσιαστή τον ελληνικής καταγωγής Peter Maneas, καταγράφει την παράδοση, την ιστορία, τη γαστρονομία και τον τρόπο ζωής στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, με στόχο να εμπνεύσει τους τηλεθεατές να τις ανακαλύψουν. Η Επίδαυρος, η Ύδρα και η Μονεμβασιά είναι τρεις από τις περιοχές για τις οποίες ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα ντοκιμαντέρ, τα οποία προβάλλονται μεταξύ άλλων σε Αυστραλία και Ρωσία. Στη Σάμο, τα γυρίσματα αναμένεται να λάβουν χώρα τον Ιούνιο, ενώ η σειρά θα προβληθεί στην Ελλάδα εντός του έτους μέσω του Cosmote History.

Ειδικότερα, για την υλοποίηση του ντοκιμαντέρ στη Σάμο, θα πραγματοποιηθεί προπαρασκευαστική επίσκεψη με σκοπό τον σχεδιασμό της παρουσίασης του Ηραίου, του Ευπαλινείου Ορύγματος και του Πυθαγόρειου, των Ελληνικών θερμοκηπίων, της οροσειράς Κερκετεύς, του φαραγγιού και των καταρρακτών στο Ποτάμι, αλλά και του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για την ανάδειξη του Σαμιώτικου οίνου.

Προς τούτο, ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού Σάμου «Πυθαγόρας ο Σάμιος», ενέκρινε τόσο την υποστήριξη του οδοιπορικού αφιερώματος μέσω της αναζήτησης χορηγιών, όσο και μέσω των συναντήσεων με αρμόδιους φορείς όπως είναι οι αρχαιολόγοι της Εφορείας Σάμου.

πηγή: tornosnews.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση