Huawei P30 Lite: Αποκαλύπτεται σε πεντακάθαρες φωτό μέσα σε θήκη

Η Huawei κυκλοφορεί Lite εκδοχές των flagship smartphone της εδώ και λίγο καιρό. Από ότι όλα δείχνουν, η εταιρεία θα συνεχίσει το έθιμο αυτό και με τα P30. Στις 26 Μαρτίου αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της σειράς στο Παρίσι.

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να περιμένουμε έναν μήνα για να πάρουμε μια γεύση από το τι να περιμένουμε από τις συσκευές της σειράς. Ήδη εχθές έγιναν επίσημα leak οι κάμερες του Huawei P30 Pro, και σήμερα ο σχεδιασμός του P30 Lite, χάρη στην κατασκευάστρια θηκών Spigen. Η εταιρεία, ανέβασε φωτογραφίες του Huawei P30 Lite τοποθετημένο στις θήκες που σχεδίασε ειδικά για αυτό.

Ακόμη και η πιο οικονομική συσκευή της σειράς P30 θα έχει τρεις πισω κάμερες. Επιπλέον, προσπαθώντας να μειώσει το κόστος του Huawei P30 Lite, η εταιρεία τοποθέτησε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά, σε αντίθεση με τα P30 και P30 Pro που θα τον έχουν κάτω από την οθόνη. Όσον αφορά την μπροστινή όψη, η οθόνη έχει ένα μικροσκοπικό waterdrop notch και ελάχιστα bezel σε όλες τις πλευρές.

Όπως μπορούμε να δούμε από την παρακάτω φωτογραφία, διέρρευσε και ο σχεδιασμός της πίσω πλευράς και των άλλων δύο συσκευών της σειράς. Το Huawei P30 Pro έχει τέσσερις πίσω κάμερες με το φλας τοποθετημένο στα δεξιά. Τα P30 και P30 Lite έχουν τρεις κάμερες με το φλας τοποθετημένο από κάτω και ενδιάμεσα αντίστοιχα. Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο οι κάμερες θα είναι αρκετά διαφορετικές.


Τέλος, το Huawei P30 Lite θα έχει θύρα ακουστικών τοποθετημένη δίπλα στη θύρα USB Type-C, και αναμένεται να έχει έναν μεσαίο επεξεργαστή, κατά πάσα πιθανότητα τον Kirin 710.

Πηγή

The post Huawei P30 Lite: Αποκαλύπτεται σε πεντακάθαρες φωτό μέσα σε θήκη appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Χάρης Αναγνωστόπουλος