Φωτήλας: Ο κ. Πολάκης είναι το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη (audio)

Φωτήλας: Ο κ. Πολάκης είναι το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη (audio)

Ζούμε ένα καρναβάλι, ζούμε πράγματα τα οποία δεν έχουμε ξαναζήσει στην πολιτική ιστορία του τόπου,  δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

«Αντιλαμβάνεστε ότι μας κυβερνούσαν δυο άνθρωποι που σήμερα βρίζονται και λέει ο ένας τον άλλον, αλήτη και απατεώνα και αυτοί οι δυο είχαν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους; Αναφέρομαι στους κους Κοτζιά και Καμμένο και όλα αυτά γίνονταν πίσω από την πλάτη μας και μπροστά στα κανάλια αντήλλασαν υγρά φιλιά», ανέφερε ο κ. Φωτήλας.

Ερωτηθείς για το δάνειο που πήρε ο κ. Πολάκης ο κ. Φωτήλας υποστήριξε ότι είναι σαφές ότι υπήρξε μια προνομιακή μεταχείριση αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε σε έναν πολιτικό. Το βαρύ είναι η καθεστωτική συμπεριφορά του κ. Πολάκη…Το Μαξίμου εξακολουθεί να τον στηρίζει με δηλώσεις και αυτό σημαίνει ότι πίσω από αυτές τις συμπεριφορές βρίσκεται ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Πολάκης είναι το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη, είτε βλέπουμε τον έναν, είτε τον άλλον, είναι το ίδιο, σημείωσε ο κ. Φωτήλας.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση