Samsung Galaxy S7: Διαθέσιμη η ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου

Η Samsung συνεχίζει να υποστηρίζει τις κινητές συσκευές της και ας έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία τους. Μόλις αυτές τις μέρες έγινε διαθέσιμη η αναβάθμιση ασφαλείας Φεβρουαρίου για την ναυαρχίδα του 2016, το Samsung Galaxy S7, ξεκινώντας από τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστρίας.

Η ενημέρωση έρχεται με την έκδοση λογισμικού G930FXXS4ESAE και είναι διαθέσιμη για κατέβασμα και μέσω του καταλόγου firmware που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Samsung. Η ίδια ενημέρωση ισχύει και για το Galaxy S7 Edge.

Το Galaxy S7 είναι η τέταρτη ναυαρχίδα της Samsung που θα πάρει το patch ασφαλείας Φεβρουαρίου, ακολουθώντας το Galaxy Note 9, το Galaxy S9 και το Galaxy Note 8. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση βασίζεται στο Android Oreo, όπως ήταν αναμενόμενο, και δεν φέρνει κάτι περισσότερο από την ενημέρωση ασφαλείας.

Το patch Φεβρουαρίου περιλαμβάνει διορθώσεις σε πέντε κρίσιμα και δεκάδες -υψηλού και μέτριου κινδύνου- αδύναμα σημεία στο λειτουργικό του Android. Έχουν επίσης διορθωθεί και 12 ευάλωτα στοιχεία “Vulnerabilities and Exposures items” που αφορούν το λογισμικό κομμάτι της Samsung, με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας.

Για να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης, ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο Galaxy S7, πατήστε “Αναβάθμιση λογισμικού” και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή “Λήψη ενημερώσεων με μη αυτόματο τρόπο“. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το πλήρες firmware από την σελίδα SamMobile εάν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο για εσάς μέσω της συσκευής.

Πηγή

The post Samsung Galaxy S7: Διαθέσιμη η ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου