Resident Evil 2 Remake: Διαθέσιμα και δωρεάν τα κοστούμια του ’98

Στο Resident Evil 2 Remake έχουν προστεθεί δωρεάν κοστούμια για τον Leon και την Claire, με την εμφάνισή τους όπως στα γραφικά του ’98. Για τα κουστούμια αυτά μας έβαλαν σε πειρασμό από τον Ιανουάριο ενώ προστέθηκαν χθες, μαζί με τα δωρεάν DLC του Ghost Survivors.

Σε αντίθεση με αυτό το περιεχόμενο που προστίθεται στο παιχνίδι, με μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα, τα κοστούμια πρέπει να προστεθούν με μη αυτόματο τρόπο στη βιβλιοθήκη του Steam, για να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε. Για να σας βοηθήσουμε να τα βρείτε πιο γρήγορα, εδώ θα βρείτε της Claire’s και εδώ θα βρείτε του Leon’s.

Resident Evil 2 Remake: Διαθέσιμα και δωρεάν τα κοστούμια του '98

Resident Evil 2 Remake: Διαθέσιμα και δωρεάν τα κοστούμια του '98

Για όσους θυμούνται το αρχικό Resident Evil 2 και είχανε ακόμα πράγματα όπως ελπίδες, όνειρα και καλά επεισόδια Simpsons, τα κοστούμια αυτά θα είναι μια παραπάνω διασκεδαστική λεπτομέρεια. Είναι κρίμα που ο κ. X δεν μπορεί να πάρει τη δική του εμφάνιση ’90. Ωστόσο φανταστείτε να βλέπατε αυτόν τον τύπο να αναδύεται στους λαμπερούς διαδρόμους του κτιρίου RPD του Remake:

Εάν νοσταλγείτε περισσότερο τη Capcom, μπορείτε να περάσετε αυτό το mod Dino Crisis.

Πηγή

The post Resident Evil 2 Remake: Διαθέσιμα και δωρεάν τα κοστούμια του ’98 appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Αλέξανδρος Φρονιμόπουλος