Το Redmi Note 7 Pro θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο μετά το Xiaomi Mi 9

Εάν είστε από αυτούς που ανυπομονείτε να πάρετε στα χέρια σας το επερχόμενο Xiaomi Redmi Note 7 Pro, πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πάρα πολύ. Σύμφωνα με μια δημοσίευση στα κοινωνικά μέσα από τον Lu Weibing – γενικό διευθυντή του brand Redmi και αντιπρόεδρο της Xiaomi – θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες μετά το Xiaomi Mi 9.

Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι το Mi 9 λανσάρεται στις 20 Φεβρουαρίου 2019 (την ίδια ημερομηνία με τα Samsung Galaxy S10). Έχοντας αυτό κατά νου, οι άνθρωποι της Redmi αποφάσισαν το Redmi Note 7 Pro να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή το αργότερο στις αρχές Απριλίου.

Δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά ακόμη για το Redmi Note 7 Pro όπως προδιαγραφές, τιμές, χώρες που θα κυκλοφορήσει κλπ. Ωστόσο, έχουμε όμως μια υποψία ότι θα περιλαμβάνει μία υψηλών προδιαγραφών κάμερα, δεδομένου ότι το Redmi Note 7 έχει μία εντυπωσιακή διπλή κάμερα 48MP + 5MP στο πίσω μέρος. Μπορούμε επίσης να υποθέσουμε ότι η συσκευή θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί πρώτα στην Κίνα και αμέσως μετά στην Ινδία. Πέρα από αυτό, όμως, δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο.

Το Xiaomi Redmi Note 7 διαθέτει μια οθόνη 6,3 ιντσών με ανάλυση 2.340 x 1.080 pixels. To Redmi Note 7 τροφοδοτείται από επεξεργαστή Snapdragon 660, φθάνει μέχρι 6GB μνήμης RAM και μπαταρία 4.000mAh. Επίσης, τρέχει το MIUI 10 της Xiaomi με Android 9 Pie. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η έκδοση Pro θα έχει τουλάχιστον τις ίδιες ή και καλύτερες προδιαγραφές.

Μέχρι τότε αναμένουμε να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση Redmi Note 7 Pro.

Πηγή

The post Το Redmi Note 7 Pro θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο μετά το Xiaomi Mi 9 appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου