LG V50 ThinQ 5G: Αυτό είναι το πρώτο 5G smartphone της LG

Με τις μέρες για την έκθεση MWC 2019 να πλησιάζουν, χρήστης του Twitter παρουσίασε το πρώτο render του LG V50 ThinQ. Το render δείχνει την 24η Φεβρουαρίου, κάτι που επιβεβαιώνει και την επίσημη παρουσίαση του νέου smartphone της LG.

Το LG V50 ThinQ 5G, φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και το κόστος του υπολογίζεται να είναι πάνω από 1000 δολάρια. Οι πρώτες πληροφορίες για την “ναυαρχίδα” της LG, κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο.

Όπως μπορούμε να δούμε από το render, στο μπροστινό μέρος το κινητό έχει dual selfie snappers, στο πίσω μέρος φέρει τριπλή κάμερα και φαίνεται να έχει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σύμφωνα με προβλέψεις, το κινητό αναμένεται να έχει το Snapdragon 855 chipset, κάτι το οποίο συμπεριλαμβάνει και το Snapdragon X50 5G modem.

Η μπαταρία αναμένεται να είναι 4000mAh, ενώ όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες η LG, το LG V50 ThinQ, θα έχει ένα νέο πρόσθετο για καλύτερη ποιότητα ήχου, το οποίο ακούει στο όνομα Crystal Sound OLED (CSO).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, με αυτή την τεχνολογία το κινητό θα μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας ήχο. Αξιοποιώντας ολόκληρη την οθόνη, οι φωνές γίνονται πιο καθαρές και η μουσική έχει πολύ καλύτερο ήχο. Η τεχνολογία CSO, δημιουργήθηκε από την LG, προκειμένου ο χρήστης να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, όταν παρακολουθεί video, όταν ακούει μουσική ή όταν παίζει παιχνίδια στο smartphone του.

Πηγή

The post LG V50 ThinQ 5G: Αυτό είναι το πρώτο 5G smartphone της LG appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου