Αναβάθμιση των Windows 10 θα επιτρέπει να επεξεργάζεσαι τα αρχεία του Linux υποσυστήματος πιο εύκολα

Χθες η Microsoft μας εξέπληξε με το νέο Windows 10 20H1 build, το οποίο σύμφωνα με το changelog (κατάλογος αλλαγών συστήματος) της Microsoft περιείχε μόνο μερικές μικρές διορθώσεις. Μία όμως αλλαγή ήταν αρκετή για να κάνει αίσθηση.

Μια σημαντική προσθήκη παρατηρήθηκε από τους χρήστες του Linux υποσυστήματος για Windows 10, οι οποίοι παρατήρησαν ότι ήταν πλέον πολύ πιο εύκολη η πρόσβαση και η επεξεργασία στα αρχεία Linux μέσα από τα Windows.

Όπως μπορεί να φανεί από την παραπάνω εικόνα, που δημοσιεύτηκε από χρήστη του Twitter, το σύστημα αρχείων Linux τοποθετείται τώρα με παρόμοιο τρόπο όπως το OneDrive. Μπορούν να τοποθετηθούν πολλαπλά distros και οι χρήστες μπορούν εύκολα να μετακινήσουν, να αντιγράψουν ή να διαγράψουν αρχεία και ακόμη και να χρησιμοποιήσουν τη γραμμή εντολών.

Ας ελπίσουμε ότι η Microsoft θα έχει κάτι εξίσου συναρπαστικό και για τους χρήστες των Windows στην έκδοση των Windows 10 του επόμενου έτους.

Πηγή

The post Αναβάθμιση των Windows 10 θα επιτρέπει να επεξεργάζεσαι τα αρχεία του Linux υποσυστήματος πιο εύκολα appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου